My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Η έκθεση του Κιλκισιώτη Χρ. Τσιλιγκερίδη

Εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής η έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Χρήστου Τσιλιγκερίδη.

tsiligkeridis_8Δημότες και φιλότεχνοι, που προσήλθαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εικαστικές προτάσεις, τα @- γωνιώδη σΧήματα, όπως τιτλοφορείται η έκθεση του γνωστού δημιουργού.

 Τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του

ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης & Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης σημειώνοντας ότι τα @- γωνιώδη σΧήματα του Χρήστου Τσιλιγκερίδη, είναι ένα ταξίδι στην ομορφιά της δημιουργίας και εκφράζουν τις  αναζητήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Τόνισε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υποστηρίζει και αναδεικνύει τη ντόπια κουλτούρα, έχοντας επιλέξει για το σκοπό αυτό τους καλαίσθητους χώρους της  Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής. Για το έργο του κ. Τσιλιγκερίδη μίλησε και ο εικαστικός Φώτης Μισσσόπουλος.

 Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης και η δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού Αναστασία Ανανιάδου.

Η έκθεση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων του Δήμου Κιλκίς και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 11:00 -13:00 και 17:00 – 19:00.

Σχολιάστε