My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Η άδεια φέρνει και τις κερκίδες;

Την άδεια λειτουργίας του γηπέδου ποδοσφαίρου του Κιλκίς εξασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς, μετά τις απαραίτητες βελτιώσεις (πυροπροστασία, διαμόρφωση δεύτερης εισόδου για φιλάθλους στην αθλητική εγκατάσταση) που ζητήθηκαν από την επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ωστόσο, στην απόφαση νομιμοποίησης του γηπέδου, που υπεγράφη από το Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ορίζεται ότι στο γήπεδο του Κιλκίς δεν μπορούν να διεξάγονται διοργανώσεις ανώτατων κατηγοριών εθνικού πρωταθλήματος.

Είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω γήπεδο αποκτά άδεια λειτουργίας, για να δημιουργηθεί έτσι ένα σύμπλεγμα αθλητικών κτηριακών εγκαταστάσεων όπου πλέον μπορούν να τελούνται απρόσκοπτα αθλητικές διοργανώσεις (βόλλευ, μπάσκετ, χαντμπολ, στίβου).

Σύμφωνα με τον δήμο, η εξέλιξη αυτή ενισχύει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής “για την ολοκλήρωση των έργων συντήρησης και αναβάθμισης των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου, από ιδίους πόρους, με βασική προϋπόθεση την παραλαβή του σχετικού φακέλου του έργου από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και την έγκρισή της ώστε να διεκπεραιώσει τις υπολειπόμενες εργασίες”.

Σχολιάστε