My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ημερίδα για κοινωφελή εργασία

Ημερίδα για τα αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Κιλκίς και την παρουσίαση χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης, πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ.

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν 137 ωφελούμενοι, υλοποιήθηκε από το Δήμο Κιλκίς κατά την περίοδο Ιανουάριος 2017- Οκτώβριος 2017.

Σκοπός είναι μέσω της Ημερίδας να γίνουν γνωστά τα μετρήσιμα αποτελέσματα του Προγράμματος αλλά κυρίως να δοθεί η ευκαιρία για τη σύνδεση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής αγοράς εργασίας. Δηλαδή να έρθουν σε επαφή εκπρόσωποι τοπικών επιχειρήσεων, άτομα που ωφελήθηκαν από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, άνεργοι που ενδιαφέρονται για νέες ευκαιρίες απασχόλησης αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Εκπαιδευτικού-Επαγγελματικού χώρου, με απώτερο σκοπό τη δικτύωση και την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ημερίδα θα παρουσιαστούν χρηματοδοτικά εργαλεία για την «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης ή της πρόσληψης ωφελουμένων του προγράμματος μέσω άλλων ενεργών προγραμμάτων.

Επίσης θα γίνουν εισηγήσεις από εκπροσώπους γνωστών επιχειρήσεων του Δήμου Κιλκίς και θα δοθεί η ευκαιρία (πέρα από την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών) για προώθηση των βιογραφικών σημειωμάτων ωφελούμενων ανέργων σε επιχειρήσεις που έδειξαν ενδιαφέρον.

Σχολιάστε