My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ημέρα νίκης για τη δημοκρατία

Ημέρα νίκης για τη δημοκρατία, καθώς και υπερηφάνειας κι αισιοδοξίας για κάθε δημοκρατικό πολίτη, αποτελεί η απόφαση του δικαστηρίου για τη ΧΑ, υπογραμμίζει η δημοτική παράταξη Κιλκίς ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγαθόπουλο.ε

Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής:

«Δεν είναι αθώοι. Δεν ήταν αθώοι στην συνείδηση της κοινωνίας και από σήμερα επίσημα και με δικαστική απόφαση κηρύχτηκαν ένοχοι. Ένοχοι για όσα έχουν διαπράξει. 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα, είναι η εγκληματική οργάνωση που οργάνωσε και εκτέλεσε δολοφονίες και ξυλοδαρμούς, που έσπειρε το μίσος και τη διχόνοια, που γέμισε με φόβο την κοινωνία μας που στήριξε τη δύναμη της στο ρατσισμό, την ξενοφοβία και τον φασισμό. Η κοινωνία μίλησε και η δικαιοσύνη αποφάσισε. Οι ναζί θα πάνε εκεί που ανήκουν, στη φυλακή και στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Η Ελλάδα χτες αποτέλεσε παράδειγμα για όλη την Ευρώπη. Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού έδειξε πως η αρρώστια του Ναζισμού δεν έχει χώρο στην κοινωνία μας και οι ομοϊδεάτες της εγκληματικής οργάνωσης δεν έχουν χώρο ανάμεσα μας. 

Ο Παυλος δικαιώθηκε. 

Η Μάγδα, σύμβολο γυναίκας, μητέρας, αγωνιστρίας, ξεπέρασε το φόβο και παραμέρισε τον πόνο, τα έβαλε με τα θηρία και τα νίκησε. Κοίταξε του φασίστες κατάματα και τους τσάκισε. 

Όλοι εμείς στεκόμαστε με θαυμασμό στον αγώνα αυτό. 

Όλοι εμείς ενώσαμε τις φωνές μας για τα δικαιώματα όλων, για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Όσοι σωπαίνουν αυτές τις ημέρες δηλώνουν με αυτό τον τρόπο τη στάση τους και είναι απέναντι μας, όπως ήταν τόσα χρόνια. Η χθεσινή νίκη είναι η αρχή της μάχης για την εξάλειψη του αυταρχισμού, του ρατσισμού και του φασισμού στη κοινωνία μας. 

 Η ελπίδα αναγεννηθηκε. 

Η δημοκρατία νίκησε. 

Η ιστορία γράφτηκε σήμερα. 

Οι Ναζί στη φυλακή.

Υ. Γ. Ναι, τώρα έγινε η αρχή, τώρα άνοιξε ο δρόμος για να ξεβρωμίσει ο τόπος.»

Σχολιάστε