My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ζητούν συνάντηση με Τσίπρα

Όλες οι γαλακτοβιομηχανίες έριξαν τις τιμές παραγωγού στο Κιλκίς, κατήγγειλε σήμερα Πέμπτη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων κεντρικής Μακεδονίας, Θωμάς Καρυπίδης, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα από το κράτος.

“Οι γαλακτοβιομηχανίες επικαλούνται υποβάθμιση της ποιότητας του αιγοπρόβειου γάλακτος”, σημείωσε ο κ. Καρυπίδης, γνωστοποιώντας ότι σήμερα οι κτηνοτρόφοι του νομού είχαν συνάντηση, στην οποία αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όταν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας διορία για το ραντεβού μέχρι το τέλος Ιουνίου, διαφορετικά προειδοποιούν με κινητοποιήσεις, έχοντας στα πλάνα τους ακόμα και το κλείσιμο δρόμων.

Οι κτηνοτρόφοι ζητούν από τον κρατικό μηχανισμό να ελέγξει το γάλα τους, για να διαπιστωθεί η ποιότητά του, και να μη γίνονται οι έλεγχοι μόνο από τα εργαστήρια των γαλακτοβιομηχανιών.

“Ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) δεν έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια ελέγχους στις γαλακτοβιομηχανίες”, δήλωσε ο κ. Καρυπίδης, προσθέτοντας ότι ο λόγος που οι γαλακτοβιομηχανίες γυρνούν την πλάτη στους Έλληνες κτηνοτρόφους κρύβεται πίσω από τις εισαγωγές φθηνότερου γάλακτος από την Βουλγαρία και την Ιταλία.

 

Σχολιάστε