My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ζητούνται λύσεις για το ΤΕΙ Κιλκίς

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Γιάννη Τσογγίδη, και με τη συμμετοχή του βουλευτή ν. Κιλκίς και πρώην υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Γεωργαντά, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του την προηγούμενη Πέμπτη  ενημερωτική συζήτηση με εκπροσώπους σπουδαστών του ΤΕΙ Σχεδίασης και Τεχνολογίας Ένδυσης Κιλκίς.

TEI KILKISΚατά τη συνάντηση αναπτύχθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη σπουδαστική κοινότητα με αιχμή τη μετεγκατάστασή της στο νέο κτηριακό συγκρότημα του ΤΕΙ και εξετάστηκαν τρόποι για την αποτελεσματική ικανοποίηση του αιτήματός της.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσιγγίδης, στέκεται υποστηρικτικά στο σύνολο των αιτημάτων των σπουδαστών Κιλκίς και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, για την προώθηση και επίλυσή τους.

Θυμίζουμε ότι οι εκπρόσωποι των σπουδαστών του ΤΕΙ Κιλκίς αναφέρθηκαν σε βασικά εκπαιδευτικά και λειτουργικά θέματα, όπως η έλλειψη υποδομών και εργαστηριακών χώρων στο κτήριο του ΟΑΕΔ όπου φιλοξενούνται, η οικονομική επιβάρυνση για τα υλικά των εργαστηρίων τους και για το κόστος της μεταφοράς τους με το ΚΤΕΛ από και προς Κιλκίς- Θεσσαλονίκη, η έλλειψη κυλικείου, και κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, όπου και ανελήφθη δέσμευση από την πλευρά του κ. Τσογγίδη για μια πιο εκτενή και ουσιαστική συζήτησή τους.

Σχολιάστε