My Twitter Feed

11 Μαρτίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ζητείται στήριξη των επιχειρήσεων -

Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2022

Τώρα και κάδοι βιοαποβήτων -

Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2022

ΚΙΦ: Πάντα κοντά στη προσφυγιά -

Πέμπτη, 10 Μαρτίου, 2022

Στα 70 νέα κρούσματα ημερησίως -

Τετάρτη, 9 Μαρτίου, 2022

“Επαρκής ο επισιτισμός της χώρας” -

Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Προβλήματα από το νέο χιονιά -

Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Για διασφάλιση αγοράς προϊόντων -

Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Πανδημία: Πτωτική αλλά …ψηλά! -

Κυριακή, 6 Μαρτίου, 2022

Ζητείται στήριξη των επιχειρήσεων

Επιτακτική είναι η ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων του Κιλκίς και της Παιονίας, υπογραμμίζει η Ειρήνη Αγαθοπούλου με κοινοβουλευτική αναφορά της, μέσω της οποίας κατέθεσε κοινή επιστολή τους.

Η εν λόγω επιστολή για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές, κατατέθηκε από τη βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την συνάντηση που είχε με τους προέδρους και μέλη των εμπορικών συλλόγων του Κιλκίς και της Παιονίας.

Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όσο και μέσω της επιστολής τους, οι εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων περιέγραψαν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες του τόπου μας μετά τις διαδοχικές κρίσεις, καθώς οδηγούνται στο χείλος της καταστροφής. Επιπλέον, κατέθεσαν μια σειρά από προτάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα λουκέτων και της εκρηκτικής αύξησης της ανεργίας.

Η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων του Κιλκίς και της Παιονίας και ότι προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται όλες οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είτε αυτή οφείλεται στην επίδραση της πανδημίας είτε τώρα στην κρίση ακρίβειας.

Η βουλεύτρια Κιλκίς ανέφερε ότι θα πρωτοστατήσει σε καμπάνιες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και σχετικών δράσεων για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και της τοπικής αγοράς.

Σχολιάστε