My Twitter Feed

22 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μένουμε σε μονοψήφιους αριθμούς -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

“Αναξιοπιστία και εμπαιγμός” -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Ζητά προσωπικό το ΤΕΙ Κιλκίς

tei-kilkis-001Στο θέμα της υποστελέχωσης του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς επανέρχεται ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Δημ. Πασχαλούδη.

Μετά την υλοποίηση της δέσμευσης της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σ. Αναγνωστοπούλου, για πλήρωση 500 θέσεων μελών ΔΕΠ/ΕΠ, εκ των οποίων 10 στο ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στα υποστελεχωμένα τμήματα, ο κ. Γεωργαντάς ζητά απ` τον πρόεδρο του ΤΕΙ να διαθέσει το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος του Κιλκίς.

georgantas-vouliΤο κείμενο της επιστολής:

«Κύριε Πρόεδρε, Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας που λειτουργεί στο Κιλκίς αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα επαρκούς στελέχωσης του με Εκπαιδευτικό Προσωπικό. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Σαββίδη αυτή τη στιγμή τα μόνιμα μέλη ΕΠ ανέρχονται μόλις σε δύο ενώ ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το τμήμα είναι επτά.

Στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσα Επίκαιρη Ερώτηση σχετικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης του Τμήματος στο Κιλκίς. Κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης την 15-9-2016 η αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κα. Αναγνωστοπούλου με διαβεβαίωσε ότι θα προβεί άμεσα στην κατανομή 500 θέσεων μελών ΔΕΠ/ΕΠ προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις κατά προτεραιότητα στα υποστελεχωμένα τμήματα. Πράγματι την 06/10/2016 με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας κατανέμονται δέκα θέσεις μελών ΔΕΠ/ΕΠ.

Παρακαλώ όπως λάβετε υπόψη τις ανάγκες του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης στο Κιλκίς και διαθέσετε το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του. Η προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού και των σπουδαστών πρέπει να τύχει της προσοχής και της στήριξης σας.»

Σχολιάστε