My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ζαφειράτος: Δείτε και κάτι άλλο

Απ` τον τμηματάρχη της Διεύθυνσης Μεταλλευτικών και Βιομηχανικών Ορυκτών του ΥΠΕΚΑ, Ιωάννη Ζαφειράτο, λάβαμε το εξής e-mail:

Αξιότιμοι κύριοι
Με χαρά είδα ότι με νέα ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας προσκαλείτε σε περαιτέρω συζήτηση του θέματος των μεταλλείων και σας στέλνω εικόνες από υπόγεια μεταλλεία και ερευνητική γεώτρηση (όλα σε Ευρωπαϊκές χώρες) για να εμπλουτίσετε την ανάρτηση και για να δεί και κάτι άλλο ο κόσμος από τα επιφανειακά.”

Το mail συνοδεύεται απ` τις φωτογραφίες:


Σχόλια
12 Σχόλια to “Ζαφειράτος: Δείτε και κάτι άλλο”
  1. Ο/Η john λέει:

    o kirios zafeiratos as mas deiksei kai merikes eidiliakes eikones metalleion xrisou entos ellados…..afta pou apesteile autos einai ta epifaneiaka…

  2. Ο/Η BINGO!!! λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ!!!! μου θυμίζεις αυτούς που έδειχναν χάντρες στους ιθαγενής.

  3. Ο/Η ... λέει:

    zafirato des kai ti metalia 8elis na dehtoume na kanete ston topo mas.(pou to nero pou ehi meta vias ftani gia emas tous idious…poso malon gia tin epexergasia metalevmaton) an kai eime sigouros oti ta gnorizis poli kala ola afta.
    ali8ia giati den lavate ipopsin sas tin idrologiki meleti tis periohis mas?????

    http://www.youtube.com/watch?v=S16q_x8TUo0

  4. Ο/Η Ι. Ζαφειράτος λέει:

    κ. Γιάννη

    κ./κα. Βingo
    Θες να πεις εργοστάσια χαλκού (Πολωνία), επίπλευσης (Φινλσνδία) και ένα γεωτρύπανο στους αγρούς της Ιρλανδίας.
    κ. …
    Δεν θέλω (ούτε μπορώ ούτε προσπαθώ) να κάνω αυτό που μου δείχνεις. Το μόνο που υποστηρίζω είναι ότι αν προτεινόταν (όχι από εμένα) κάποια επιφανειακή εκμετάλλευση για τα μικρά κοιτάσματα χαλκού του τόπου σας, θα προσέγγιζε σε τάξη μεγέθους (και ακόμα μικρότερη) αυτή:
    http://www.quarrylifeaward.com/about/participating-quarries/quenast
    που είναι στο Βέλγιο και όχι την άλλη που δείχνεις εσύ και σου έχει δείξει κάποιος που ξέρει και ο ίδιος πολύ κσλά ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλη.
    Με βάση την υδρογεωλογική μελέτη της περιοχής και τις παραμέτρους επεξεργασίας πρέπει να γίνει ισοζύγιο νερού για την επεξεργασία. Επομένως αφού δεν γνωρίζω με λεπτομέρεια την επεξεργασία δεν γνωρίζω τίποτα.

  5. Ο/Η Ι. Ζαφειράτος λέει:

    κ. Γιάννη
    Το κενό είναι γιατί δεν υπάρχει τέτοιο παράδειγμα

  6. Ο/Η Παπαδόπουλος Νίκος λέει:

    κ. Ζαφειράτε

    Ο Σερίφης μίλησε
    http://www.kilkis24.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82/
    Το θέμα των μεταλλείων έχει κλείσει. Οριστικά και αμετάκλητα.»

    Υ.Γ. Συνεχίστε να είστε αυτός που είστε. Ο σεβασμός στο πρόσωπό σας είναι δεδομένος και αυτό φαίνεται γιατί όταν αναφέρετε το όνομα σας σε συζητήσεις δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο. Μακάρι να ήταν τα πράγματα διαφορετικά. Να μην ήταν ο τόσο άγρια, να υπήρχε ένα κράτος δικαίου και να νοιώθαμε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Δε νοιώθουμε όμως κάτι τέτοιο.

  7. Ο/Η Ι. Ζαφειράτος λέει:

    Δεν δέχομαι κανένας, ούτε ο κ. Δήμαρχος να λέει ότι ψεύδομαι, Να διαβάσει το γράμμα μου προσεκτικά και το δικό μου σχόλιο στο http://www.kilkis24.gr/μεταλλεια-ο-κ-ζαφειρατος-διαψεύδει-τα/
    Ο/Η Ι. Ζαφειράτος λέει:
    11 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:16 (πολύ πριν ανέβει το βίντεο στο οποίο ο καθένας μπορεί να δει τον εριστικό τρόπο του ερωτώντος (“το 1εκ. να σας το δώσουμε εμείς” σε έναν άνθρωπο που ειχε εργαστεί για να έχει τα έσοδα που είδατε στην τοποθέτησή μου το δημόσιο και ο δήμος από την πρώτη μέρα),
    όπου γράφω κσθαρά το λόγο που το έστειλα, που δεν μπορούσα να τον γράψω στο δημόσιο έγγραφο. Στο τέλος της εκδήλωσης ο ίδιος με χαιρέτησε χωρίς να μου πει τίποτα. Αυτή τη σιωπή ενώ είχε δημιουργηθεί τόσο μεγάλο θέμα δεν την καταλαβαίνω,

    • Ο/Η Παπαδόπουλος Νίκος λέει:

      κ. Ζαφειράτε

      Το τι είπατε στην ημερίδα το συζητήσαμε και δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να μην ικανοποιήθηκε από τις διευκρινίσεις σας.

      Θα παρακαλούσα να μείνετε στο υστερόγραφό του προηγούμενου σχόλιου μου. Όλα αυτά που αναφέρω φωτογραφίζουν και τον Δήμαρχο.

  8. Ο/Η BINGO!!! λέει:

    hahhahahahaha *kirie Zafirato vlepo dior8osate to sholio mou gia tis hantres (ergostasia ktlp pou anaferate) ALLA den dior8osate tin ekfrasi mou gia tous I8AGENIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HAHAHAHAHAHAHAHA tora mou fernete sto mialo oti kati tetia prepi na legan stous i8agenis aftoi pou tous dihnan tis hantres.

    *to gelio eine pigi zois kai tous an8ropous pou mas to harizoun prepi na tous sevomaste

  9. Ο/Η ... λέει:

    κ.Ζαφειρατο εγώ ΔΕΝ πληρώνομαι για να δείχνω αυτά που μου δείχνουν και να λέω αυτά που μου λένε.

    ΕΣΥ πληρώνεσαι για να δείχνεις αυτα που σου δείχνουν και να λες αυτα που σε υποδεικνύουν!!!!

    Οι πολυεθνικές εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων -ειδικά χαλκού και χρυσου- είναι απο τούς πιο βρώμικους κλάδους (ηθικά και κυριολεκτικά) τις παγκόσμιας οικονομίας.
    Έχουν στησει δικτατορίες ολόκληρες, με δολοπλοκίες, ΔΟΡΟΔΟΚΙΕΣ , εκβιασμούς ακόμη και δολοφονίες σε πολλα κρατη σε ολόκληρο τον πλανήτη. και αναρωτιέμαι ποσο δύσκολο είναι να κάνουν κατι παρόμοιο σε μια χώρα οπως η δικη ΜΟΥ οπου το διεφθαρμένο πολιτικο της σύστημα και ο διεφθαρμένος κρατικός της μηχανισμός έχουν αποκαλυφθεί με ΤΡΑΝΑ παραδείγματα.

  10. Ο/Η giannis λέει:

    k. zafeirate den theloume na doume tipote allo, sto kilkis den theloume metalleia. stop.

  11. Ο/Η giannis λέει:

    na anadeiksete ton orikto plouto tou topou sas kai na afisete isixo to kilkis kai tous katoikous tou.

Σχολιάστε