My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Εύσημα από Θράκη

“Ζητούμε από τους βουλευτές της Ροδόπης και του Έβρου να μη «μασούν» τα λόγια τους απέναντι στις όποιες μεθοδεύσεις. Να παραδειγματιστούν από τους 3 συναδέλφους τους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που (ανεξάρτητα κόμματος) ενώθηκαν με κοινή επερώτηση και τοποθέτηση στη Βουλή, με το λαό του Κιλκίς ενάντια στην όποια μεταλλουργία χρυσού στην περιοχή τους…

Τον καλούμε (σ.σ. τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Άνθιμο) να συνταχθεί με το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και τον αντίστοιχο του Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, που μαζί με το λαό της περιοχής τους αντιτάσσονται σθεναρά στην περιβαλλοντική και αναπτυξιακή καταστροφή που θα φέρουν οι εταιρείες.”

Τ` ανωτέρω συμπεριλαμβάνονται σε ανακοίνωση της ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΕΒΡΟΥ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ, με την οποία καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην πορεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Πανελλαδικό μπλοκ ενάντια στα μεταλλεία (με προσυγκέντρωση στις 18.00 στην πλατεία Αγίας Σοφίας) και την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου στη Χαλκιδική σε συγκέντρωση στην Ιερισσό και διαδήλωση στη Μεγάλη Παναγία.

Να, λοιπόν, που παράγοντες του νομού μας πέρνουν εύσημα απ` αλλού!

Σχολιάστε