My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Εύκολα οι γυναίκες του Αίας/Ατέρμων

aias-kilkisH γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ επικράτησε εύκολα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ (περσινού πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ με άνοδο στη Β΄ Εθνική) χθες Κυριακή 18/12/2016 στην έδρα της, στην 3ηΑγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ, με 3-0 σετ (25-19, 25-11, 25-16). Έτσι προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Βέροιας  σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η  ΕΣΠΕΜ.

ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Δαλακλή, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, Βλάχου, Κοτίδου, Καντίδου, Σταμπουλή, Καρδαμανίδου, Κωνσταντινίδου.

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ( Χριστοφορίδης) Βενετικίδου, Σαλαμπάση,  Πορτοκαλίδου, Κοκόση, Αγγελίδου, Αποστόλου, Μουσικού, Τοπασίδου.

volley-aiasΣυνέχεια στις νίκες, οι Κορασίδες 

Τον ωραιότερο έως τώρα αγώνα τους έδωσαν οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ χθες Σάββατο 17-12-2016 , στο κλειστό Γυμναστήριο  της Αλεξάνδρειας. ’Έχοντας ήδη 2 νίκες  από την αναμέτρηση τους με τον  Ποσειδώνα Βέροιας (3-1) και τον Αρχέλαο Κατερίνης (3-1) αντιμετώπισαν επιτυχώς και τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο ως το 4ο σετ και στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα από το  1ο σετ φάνηκε τι θα ακολουθούσε σε όλο το παιχνίδι. Αφού ισοφάρισαν στους 20 πόντους , στους 25 κατάφερε να φτάσει πρώτος ο ΑΙΑΣ (23-25).

Το 2ο σετ κέρδισε επάξια η ομάδα της Αλεξάνδρειας (25-17), μια και τα πάρα πολλά λάθη κράτησαν πίσω τον ΑΙΑΝΤΑ στο σκορ.

Στο 3ο σετ είδαμε πολύ καλό παιχνίδι  και από τις δυο ομάδες, πιο προσεκτική αποδείχθηκε όμως και πάλι η Αλεξάνδρεια καταφέρνοντας να πάρει κι αυτό το σετ με 4 πόντους διαφορά (25-21).

Στο 4ο σετ όμως ο ΑΙΑΣ  αν και ξεκίνησε άσχημα (9-3) κατάφερε να ισοφαρίσει στο 9-9 και συνεχίζοντας δυναμικά ως το τέλος το κέρδισε  19-25.Ομολογουμένως ήταν το πιο συναρπαστικό σετ του αγώνα μια και η Αλεξάνδρεια ήθελε να το κερδίσει και να φύγει νικήτρια από την  έδρα της, μα και ο ΑΙΑΣ  δεν έλεγε να τα παρατήσει γιατί πίστευε ότι μπορεί κι αυτός να φύγει νικητής.

Κι έτσι οδηγήθηκαν στο 5ο σετ, όπου ο ΑΙΑΣ έδειξε ότι και πείσμα είχε και αποθέματα δυνάμεων είχε , οπότε με αλλεπάλληλες πετυχημένες επιθέσεις και καλές άμυνες κέρδισε το σετ 15-4 και τον αγώνα 2-3 σετ.

Το πολύ ενθαρρυντικό για την Κιλκισιώτικη ομάδα δεν είναι τόσο οι νίκες που καταφέρνει αλλά  η φανερή  βελτίωση των αθλητριών της από παιχνίδι σε παιχνίδι με αντιπάλους καταξιωμένους στο χώρο του Βόλεϊ πολλά χρόνια τώρα. Γονείς, προπονητές και αθλήτριες  εμφανώς ευχαριστημένοι επιστρέφοντας στην πόλη μας διασκέδασαν στην ταβέρνα «της Πόπης» που είναι και χορηγός της ομάδας.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (Προπονήτρια: Σακαλάκη Τάνια) :  Καντίδου, Κοτίδου, Ταντσοπούλου, ΚώστογλουΣταυρ,  ΚώστογλουΣοφ, Ναλπαντίδου, (αε) , Βουζίνα, Εμμανουηλίδου, Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου, Λαμπριανίδου, Σεχάι.

Επόμενη αγωνιστική για τις Κορασίδες  του ΑΙΑΝΤΑ είχε οριστεί η 7η Ιανουαρίου 2017, με τον ΑΠΟ ΑΤΛΑ ΚΙΛΚΙΣ, μια όμως και ο ΑΤΛΑΣ αποχώρησε από το πρωτάθλημα, επόμενη αγωνιστική για τον ΑΙΑΝΤΑ είναι στις 14 Ιανουαρίου 2017 , στο Λιτόχωρο, με την ομάδα Α.Σ.ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

Σχολιάστε