My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Εύζωνοι:Ευπρεπισμός του χρόνου

Μπορεί η πίστωση των 400.000 ευρώ για ευπρεπισμό του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων να εγκρίθηκε, αλλά ο ορισμός της δημοπράτησης του έργου στις 15 Ιουλίου, σημαίνει ότι χάνεται κι η φετινή θερινή περίοδος κι ο ευπρεπισμός πάει για το χρόνου.

Teloneio-euzonoiΑυτό είπε κι ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8 υπογραμμίζοντας ότι οι απαραίτητες εργασίες για ευπρεπισμό της “πύλης της Ελλάδας” που βρίσκεται στο νομό μας, έχουν αργήσει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ακόμα πιο σημαντικό ζήτημα είναι και για την φετινή θερινή περίοδο η στελέχωση του Τελωνείου με το απαραίτητο προσωπικό, έτσι ώστε να μην παρατηρούνται πλέον οι ουρές χιλιομέτρων που σχημάτιζαν τα προηγούμενα χρόνια επισκέπτες της χώρας μας.

Ο κ. Γεωργαντάς διαβεβαίωσε ότι η σοβαρή έλλειψη προσωπικού θ` αντιμετωπισθεί με προσλήψεις μόνιμων κι εποχιακών υπαλλήλων, για τις οποίες δεν απαιτείται προηγούμενη έγκριση απ` την Τρόικα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του νομού μας, η ταχεία εξυπηρέτηση των τουριστών και άλλων επισκεπτών που αναμένονται το καλοκαίρι εισερχόμενοι απ` τον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων, θα συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση του αριθμού τους, μ` ευεργετικές οικονομικές συνέπειες και για τη περιοχή του νομού μας απ` την οποία διέρχονται.

Τα διόδια

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Γεωργαντάς γνωστοποίησε ότι η υπόθεση της λειτουργίας διοδίων κοντά στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων δεν εγκαταλείφθηκε και πρόκειται σύντομα να επανέλθει. Επανέλαβε ωστόσο ότι η λειτουργία των διοδίων δεν θα έχει οικονομικές επιπτώσεις για τους κατοίκους της περιοχής, καθότι θα προβλεφθεί ανέξοδη μετακίνηση τους από παράπλευρη οδό.

Σχολιάστε