My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Εχουμε τα ακριβοτερα καυσιμα στον κοσμο!

«Η Ελλάδα, μεσοσταθμικά από το 2010, είναι η χώρα με τις υψηλότερες τιμές καυσίμων στον πλανήτη» αναφέρει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Νέο ΙΝΚΑ), με αφορμή τις ανατιμήσεις στα υγρά καύσιμα. Παράλληλα, όπως αναφέρει, η απεργία των ναυτικών χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τις ανατιμήσεις.

Σε ανακοίνωση της οργάνωσης των καταναλωτών σημειώνεται ότι ‘συνεχώς φτάνουν οι πληροφορίες για πέρα ως πέρα αδικαιολόγητες αυξήσεις των τιμών της βενζίνης στη νησιωτική χώρα.

«Επίσημη αιτιολογία δεν υπάρχει, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόφαση αυτή την φορά είναι η απεργία των ναυτικών, η απεργία της Π.Ν.Ο. και τελικά η αμόλυβδη βενζίνη σε πρατήρια σε πολλά νησιά της χώρας (Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Ιόνιο) διαμορφώνεται πάνω από 2 ευρώ το λίτρο”.

Ζητάει «να σταματήσει η αδιαφορία και ανικανότητα του ανύπαρκτου κράτους των αγορών» και συμπληρώνει την εκτίμησή της ότι: «οι αγορές δεν αυτορυθμίζονται, απλά κερδοσκοπούν».

Η ανακοίωση καταλήγει ως εξής: «Εν τέλει, η Ελλάδα, μεσοσταθμικά από το 2010, είναι η χώρα με τις υψηλότερες τιμές καυσίμων στον πλανήτη».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ.gr

Σχολιάστε