My Twitter Feed

17 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στέρεψαν τα δάκρυα, έγιναν οργή! -

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2023

Συναντήσεις φορέων για LEADER -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Ετοιμάζονται για επένδυση 216 εκ. -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Συλλαλητήριο και στο Πολύκαστρο -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

ΕΚ – ΑΔΕΔΥ: Όλοι στην απεργία -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

Ξαναλειτουργεί η λαϊκή Αξιούπολης -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

Πάλι στο δρόμο ο λαός του Κιλκίς -

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2023

“Ευχαριστώ για τη συλλογική προσπάθεια”

Από τον δήμαρχο Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

“Παρουσιάσαμε πρόσφατα με τους συνεργάτες μου, τις δράσεις και τα έργα των νομικών προσώπων του δήμου από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα.

Δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και έργα που έγιναν ή έχουν δρομολογηθεί να γίνουν από την ΔΕΥΑΠ, την Κοινωφελή Επιχείρηση, το Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας – Πρόνοιας – Αλληλεγγύης και τις δύο Σχολικές Επιτροπές του δήμου Παιονίας.

Ένα μεγάλο διάστημα διοικήσαμε εν μέσω πανδημίας και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Οι φορείς, οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων. Το έκαναν με ζήλο και τους ευχαριστώ για αυτό.

Σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση μας έχει ισχυρούς συμπαραστάτες. Έχουμε τη στήριξη και την βοήθεια δημοτών και εκπροσώπων φορέων που με τις ιδέες τους , την θετική διάθεση και την συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια και τις επιτροπές, συνδράμουν στη λήψη αποφάσεων, στην πραγματοποίηση δράσεων και στην υλοποίηση έργων.

Εκτός από τους συνδημότες που πλαισιώνουν τα νομικά πρόσωπα, σημαντική βοήθεια προσφέρουν και όσοι συμμετέχουν και σε δημοτικές επιτροπές και ομάδες εργασίας όπως η επιτροπή «Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Παιονίας» και η ομάδα εργασίας με αντικείμενο ενδιαφέροντος: «Η Προστασία των Μνημείων Πολιτισμού και η Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς εν γένει, στα όρια του Δήμου Παιονίας» που για πρώτη φορά συστήσαμε στο δήμο Παιονίας .

Πορευόμαστε με γνώμονα την συνεργασία και την συναίνεση. Απευθύναμε ανοικτή πρόσκληση σε κάθε ενεργό πολίτη, γιατί πιστεύουμε ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των δημοτών και δικαιωθήκαμε για αυτή την επιλογή.

Αξιοποιούμε και υλοποιούμε ακόμη και προτάσεις προερχόμενες από πολίτες που δεν συμμετέχουν σε όργανα και επιτροπές όπως για παράδειγμα την ανακύκλωση των ρούχων ή προτάσεις εθελοντικών ομάδων για θέματα που αφορούν την υγεία, το περιβάλλον τα αδέσποτα ζώα κλπ.

Θεωρώ ιδιαίτερα θετική και ελπιδοφόρα την συνεισφορά όλων των δημοτών που βοηθούν στην υλοποίηση της προγραμματικής μας δέσμευσης αλλά και στην υλοποίηση νέων αξιόλογων δράσεων που μας προτάθηκαν και είναι εφικτό να ολοκληρωθούν.

Ευχαριστώ του δημότες Νίκο Ρουκούδη, Σόνια Αρχοντάκη, Γιώργο Βασιλειάδη, Αναστασία Περπερίδου, Μαρία Σαριδάκη, Γιαννούλα Μουρτιάδου, Βαρβάρα Αθανασιάδου, Δημήτρη Αρδάλη, Σοφία Τατσιούδη, Νίκο Πασιατά, Σπύρο Θεοφανίδη, Χαράλαμπο Χατζίδη, Σωτήρη Καμενόπουλο, Καραγιαννίδου Άννα, Αικατερίνη Καραγκιόζη, Λάζαρο Κουσιδώνη, Δήμητρα Γαρδάνη, Λούλα Ματζίρη και τους επαιδευτικούς Βάϊο Βαϊτσίδη , Κωνσταντίνο Μπάρμπα, Άννα Αγοραστίδου, Αθανάσιο Τομπουλίδη, Χρήστο Σαμαρά, Τριανταφυλλιά Δουλκερίδου και Θεοφανή Καναρίδου που συμμετείχαν και συμμετέχουν στις διοικήσεις των νομικών προσώπων και ενισχύουν τη συλλογική προσπάθεια.

Επίσης ευχαριστώ τους δημότες Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Άννα Σακαλάκη, Αστέριο Τάτση, π. Χριστόδουλο Παπακώστα, Ιωάννα Δελητζάκη, Σμαράγδα Σπυρίδου, Μαγδαληνή Ησαϊλίδου, Αναστάσιο Χρηστάκη, Άγγελο Αναστασιάδη, Δημήτρη Μυτικάκη, Ιωάννη Ραμπιάδη και Γεώργιο Τοσουνίδη που δραστηριοποιούνται στην επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Παιονίας.

Ευχαριστώ τους δημότες Ευθύμιο Κουρτζανίδη, π. Χριστόδουλο Παπακώστα, Ιωάννα Ζαμπουνίδου, Κωνσταντία Κούρτη- Δουλκερίδου, Αναστασία Περπερίδου , Νικόλαο Σιάνα και Αντώνη Τοκαλάκη που συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας με αντικείμενο την Προστασία των Μνημείων Πολιτισμού και την Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Επιπλέον ευχαριστώ τους δημότες και εκπροσώπους φορέων , Μαυρίδου Χριστίνα, Μπακάλη Ιωάννη, Περχανίδου Αλεξάνδρα, Αλεκτορίδου Ευδοξία Αφεντούλη Ελένη, Γκαϊτατζή Στυλιανό, Φωτιάδη Χαράλαμπο, Δημητσάκη Παντελή, Μάντσο Γεώργιο, Χρηστάκη Χαράλαμπο, Δελήπαλτα Πασχάλη, Σωρ Ειρήνη, Βογιατζή Νικόλαο, Κουβέλη Αικατερίνη, Παυλίδη Λάζαρο, Ανδρεασίδου Μαρία, Κουμαρνέτο Γρηγόριο, Χαμουρούδη Κυριακή, Χατζηγεωργίου Αθανάσιο, Παπαζαχαρία Ανέστη, Κιόση Πασχαλίνα, Πίψου Αικατερίνη, Αγγελοστογιάννη Χρήστο, Αμανατιάδου Χρυσή Χατζημλάδη Χρήστο, Τατσιούδη Σοφία, Λαπόρδα Νικολέτα, Χαρτοματσίδη Κων/νο, Μπεαζίδη Αναστάσιο, Ιωαννίδη Πέτρος, Πελτέκη Απόστολο, Μαλτζάρκου Αικατερίνη, Δαμακούδη Αναστασία, Παπαϊωάννου Αχιλλεία και Σλαύκου Σοφία. που συμμετέχουν στην επιτροπή διαβούλευσης. Η επιτροπή αυτή δεν λειτούργησε όσο καλά επιθυμούσαμε αρχικά, καθότι η νομοθεσία προβλέπει να είναι πολυμελής με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία της. Παρόλα αυτά και συνυπολογίζοντας ότι για μία μεγάλη περίοδο απαγορεύτηκαν οι δια ζώσης συνεδριάσεις λόγω της πανδημίας, επιτέλεσε το έργο της διαβούλευσης όπου αυτό χρειάστηκε.

Τέλος ευχαριστώ τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας που συμμετέχουν στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου για την εποικοδομητική συνεισφορά που είχαν , υπηρετώντας με συνέπεια τον θεσμικό τους ρόλο.

Σχολιάστε