My Twitter Feed

28 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτέθηκε σε δυο ανήλικες -

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, 2021

Η «μαφία του ξύλου» στο Ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα μέτρα και ξανά …ανηφόρα! -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Ζητούνται απαντήσεις για τη Πάολα -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Υπηρεσίες υγείας διασυνοριακά -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Λεφτά για τον Επενδυτικό Οδηγό -

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αναβαθμίζεται ο Γ. Φραγγίδης! -

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Ευχαριστίες στο σύλλογο “Αγ. Μαρίνα”

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” για την επικείμενη βράβευσή του (τον Μάρτιο του 2022) με το βραβείο ΗΘΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ από το Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της Ελλάδος, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του ευχαριστούν τον Σύλλογο για την τεράστια και σημαντική βοήθεια που δέχθηκαν μέχρι σήμερα τα νοσοκομεία και το Ιδρυμα Χρόνιων Παθήσεων – γηροκομείο του νομού Κιλκίς, η οποία αποτελείται από νοσοκομειακό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό, (συνολική βοήθεια άνω των 60 τόνων).

“Είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε τόσο μεγάλη βοήθεια από έναν σύλλογο που βρίσκεται στο άλλο άκρο της Ελλάδος, το Παραδείσι της Ρόδου, βοήθεια την οποία επιμελήθηκε προσωπικά με ιδιαίτερα φροντίδα για την κάθε λεπτομέρεια η πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης.

Το βραβείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούσε να δοθεί στον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’ για το ευεργετικό του έργο στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία των ακριτικών περιοχών της χώρας μας.

Με την ευγενική του χειρονομία, ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” κάλυψε πολλά κενά και ελλείψεις των νοσοκομείων μας και εξόπλισε εξ ολοκλήρου το γηροκομείο του Κιλκίς.

Σχολιάστε