My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες για συμμετοχή σε σεμινάριο

seminarioΤις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, εξέφρασαν με κοινή επιστολή τους οι Διευθυντές του Εσπερινού Γυμνασίου και Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς.

Στην επιστολή εκφράζεται η πλήρης ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των στελεχών της Δ/νσης κ. Μπογιατζάκη Βασιλικής και Σιδηροπούλου Κυριακής σε θεματικό σεμινάριο που οργάνωσαν οι δυο Σχολικές Μονάδες με θέμα “Stress και Σωματική Υγεία”.

Η συμμετοχή των στελεχών της Δ/νσης ήταν εθελοντική και εκτός του ωραρίου της εργασίας τους.

Παρακάτω επισυνάπτεται η επιστολή:

«Μόλις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα βιωματικά σεμινάρια διάρκειας 12 ωρών με θέμα «Stress και σωματική υγεία», στα οποία συμμετείχαν 8 μαθητές του Γενικού Εσπερινού Λυκείου & Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς.

Δια της παρούσης επιστολής, επιθυμούμε, διερμηνεύοντας και τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Κωνσταντινίδη Γ., να σας ευχαριστήσουμε για τη διάθεση των δυο εξαιρετικών λειτουργών που στελεχώνουν την υπηρεσία σας, των κυρίων Μπογιατζάκη Βασιλικής και Σιδηροπούλου Κυριακής,

Αισθανόμαστε βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τις εν λόγω κυρίες οι οποίες, με κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά προς τη σχολική μας κοινότητα, σε ώρες επιπλέον του ωραρίου τους, υλοποίησαν το βιωματικό τούτο πρόγραμμα.

Η προσήλωση και η αγάπη που έδειξαν κατά την εφαρμογή του αναγνωρίστηκαν με τα καλύτερα σχόλια από τους μαθητές που συμμετείχαν. Πέραν δε αυτού, σε οποιεσδήποτε επαναλαμβανόμενες κλήσεις μας σε ζητήματα που έχρηζαν της παρουσίας τους, υπήρξαν παρούσες και καταλυτικές. Έτσι λοιπόν, επιτρέψτε μας, λαμβάνοντας το θάρρος, να τις θεωρήσουμε από τούδε και εφεξής μέλη της σχολικής μας οικογένειας.»

Σχολιάστε