My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστίες για προσφορά τροφίμων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, για την προσφορά τροφίμων προς το Παράρτημα των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που λειτουργεί στην Ενορία μας και το οποίο διανέμει καθημερινά 20 μερίδες φαγητού.

Παρ΄ότι οι Ιεροί Ναοί μας δεν λειτουργούν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού από 16 Μαρτίου, το Συσσίτιο μας δεν σταμάτησε να λειτουργεί, προσφέροντας καθημερινά ένα πιάτο φαγητό στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η προσφορά του κ. Φραγγίδη είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι η Εκκλησία πλέον αρχίζει να αντιμετωπίζει την δυσκολία στο να συνεχίσει τις φιλανθρωπικές της δράσεις καθ΄ότι στερείται πόρων λόγω της απαγόρευσης των Ιερών Ακολουθιών.

Μακάρι το παράδειγμα του Βουλευτή μας να βρει μιμητές. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα κρατήσουμε ανοικτές τις φιλανθρωπικές δομές μας (Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο) όλη την διάρκεια της κρίσης και δεν θα αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας να στερηθεί τα αναγκαία, όπως ένα πιάτο φαγητό.

Σχολιάστε