My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστίες από την “Ανάσα Ευαισθησίας”

Πόσο δίκιο είχε ο Νίκος Εγγονόπουλος όταν έγραφε τους ακόλουθους στίχους: «Να ελπίζεις, να ελπίζεις πάντα! Πως, ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ρημάζει η τρομερή “ευκολία”, θα συναντήσεις απαλές ψυχές με τρόπους».

anasa-eyaisthisiasΤα παραπάνω λόγια καρδιάς βρήκαν την απόλυτη έκφραση στα πρόσωπα των Αστυνομικών της Γειτονιάς του Κιλκίς και των ιδιοκτητών του γυμναστηρίου «Kinesis», Παναγιώτη Μαυρογενίδη και Αντώνη Γιαννακίδη, οι οποίοι στο πλαίσιο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γυμναστηρίου, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, παραδίδοντας τα σχετικά πακέτα στον σύλλογο μας «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς».

Η πρωτοβουλία αυτή πέρα από μια αγνή πράξη στήριξης και συμπαράστασης προς τις άπορες οικογένειες συμπολιτών μας, μαρτυρά πόσο σημαντική είναι η κοινωνική ευαισθησία για να γίνουν πράξη έννοιες όπως «νοιάζομαι» και «μοιράζομαι».

Πραγματικά το «ευχαριστώ» είναι λίγο για να περιγράψει το μεγαλείο ψυχής ανθρώπων που σέβονται, τιμούν και αναγνωρίζουν την πραγματική σημασία της κοινωνικής ευθύνης που βαραίνει όλους μας.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, δημιουργική, με υγεία και με εγκάρδιες ευχές για άφθονες ανάσες ευαισθησίας στον συνάνθρωπο.

Με εκτίμηση Χριστίνα Κουρουζίδου Πρόεδρος Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς»

Σχολιάστε