My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες από Ανάσα Ευαισθησίας

Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία φίλο κ Χαράλαμπο Αμοιρίδη γιά την δωρεάν παραχώρηση κατάστηματος  του επί της Αριστοτέλους με ενα μόνο σκοπό χρήσης ,συλλογή πλαστικά καπάκια για αγορά αμαξιδίου για άτομα με Ειδικά  Χαρίσματα.

Η αποθήκη που μας είχε δωθεί δωρεάν παραχώρηση τον Ιούνιο του 2017 απο τον κ Ιωαννίδη Λάζαρο που ευχαριστούμε θερμά, μετά τους αλεπάλληλους σεισμούς υπέστη πολλές ρωγμές λόγω παλαιότητας του κτιρίου.Ετσι η ανάγκη για μεταφορά των πλαστικών καπακιών έγινε προτεραιότητα αναζήτησης νέου κτιρίου για την συλλογή της δράσης μας .Στη αναζήτηση βρήκαμε πολλα θετικά άτομα που προσφέραν τα υπόγεια των σπιτιών τους για αποθήκευση και αποθήκες καταστημάτων τους για συλλογή.Η επιχείρηση ποτά  Καζαντζίδη Στέφανου είναι στη διάθεση μας για τη αποθήκευση όποτε χρειασθεί.Σε πιο εύκολη πρόσβαση αναζητούσαμε ένα κτίριο που θα ειναι άμμεσα προσβάσιμο για όλους τους εθελοντές μας .Στη έκκληση μας για κατάστημα κενό ανταποκρίθηκε αμέσως με μια λέξη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης οπωροπαντοπωλειο Amiridis Fruit κ Χαράλαμπος Αμοιρίδης που  μας χορηγεί δωρεάν το κατάστημα του επί της Αριστείδου για χρήση συλλογής πλαστικά καπάκια .Η ευαισθητοποίηση δε είναι μόνο εδώ αλλά καθημερινά η επιχείρηση ειναι με αλληλεγγύη διάθεση λαχανικών τροφίμων στις οικογένειες του συλλόγου  και με καλάθι συλλογής τροφίμων οπωρολαχανικών στην επιχείρηση επι της Ελ. Βενιζέλου32.

Παράδειγμα ισχυρό προς μίμηση για όλες τις επιχείρησης της πόλης μας η πολύπλευρη αλληλεγγύη !!!Ενα μεγάλο ευχαριστώ τους ανθρώπους που γίνοντε υπόστεγο  και χέρι δυναμικό βοήθειας στα δύσκολα μας και ανοίγουν δρόμους για τη καλή λειτουργία του έργου της Ανάσας Ευαισθησίας Ν Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από Ανάσα Ευαισθησίας

Σχολιάστε