My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες από “Ανάσα Ευαισθησίας”

O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ευχαριστεί τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Ενορίας Χέρσου Κιλκίς που χορήγησε το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο για την Αλεξάνδρα για τη αξιοπρεπή εξυπηρέτηση της μέχρι αποκαταστάσεως της Υγείας της .

Ευχαριστούμε Θερμά τον δωρητή εκ Δυτικής Γερμανίας ο οποίος έκανε την ευγενική προσφορά στην παραπάνω ενορία με σκοπό την βοήθεια συνανθρώπων μας .

Ευχαριστούμε θερμά την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας Κωνσταντίνου και Ελένης της Ενορίας Χέρσου Κιλκίς μαζί με τον εκτελών χρέη Προέδρου Π.Γεωργίου Παντελίδη εφημέριος στο Σταυροχώρι Κιλκίς για την άψογη συνεργασία ευαισθητοποίηση στην αναζήτηση και επίτευξη του στόχου για το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο για την Αλεξάνδρα .

Με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο από τη περιοχή Κιλκίς Σέρρες Λαγκαδά Θεσσαλονίκη συλλόγους σχολεία καταστήματα ιδιωτικές πρωτοβουλίες απλών ανθρώπων που από τις 9 Νοεμβρίου 2016 μέχρι σήμερα κατάφερε να συλλέξετε 5 τόνους καπάκια που ανακυκλώθηκαν από τους γονείς και θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για τα υποστηρικτικά του αμαξιδίου .

Ένας ακόμη όμορφος στόχος με τη συνεργασίας της Εκκλησίας αυτή τη φορά έλαβε όμορφο τέλος με τη ανεύρεση του ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για την Αλεξάνδρα.

Η Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς θα είναι παρών δίπλα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη με προτεραιότητα πάντα τις ευπαθείς ομάδες Υγείας. Ένα μήνυμα όπου περισσεύει αγάπη σκορπίζετε όλοι Όμοιοι Όλοι Ίσοι και οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα όταν όλοι μαζί ενώνουμε αγκαλιές βοήθειας για το διπλανό μας !!!

Σχολιάστε