My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο της Ενωτικής Δύναμης

Από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

Όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ και ο επικεφαλής υπ. Δήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήρθατε στη συγκέντρωσή μας στο Κιλκίς την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η δυναμική παρουσία σας κοντά μας την Κυριακή της Ορθοδοξίας με την ανοιξιάτικη αισιοδοξία είναι ο καλύτερος οιωνός για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Μας δώσατε όλη τη θετική ενέργειά σας και ενωμένοι όλοι μαζί να προχωρήσουμε με σιγουριά για να φτιάξουμε ένα Δήμο Κιλκίς καλύτερο και σύγχρονο, ένα Δήμο Κιλκίς να χαίρεσαι να ζεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πατέρα Δημήτριο Κομνηνό, την περιφερειακή σύμβουλο Πέλλας κυρία Μαρία Ζωγράφου και το γιατρό κύριο Γιώργο Περπερίδη που χαιρέτισαν την εκδήλωσή μας. Τα καλά και αληθινά τους λόγια μας δίνουν δύναμη και αποτελούν για εμάς τιμή και ευθύνη.

Ευχαριστούμε τους πατέρες Επιφάνιο, Ιωακείμ, Χρυσόστομο, Κωνσταντίνο, Κωνσταντίνο Κουτρή, Πολύκαρπο Κοντοζίδη και Δημήτριο Κομνηνό που ευλόγησαν με αγιασμό την έναρξη των εργασιών του δημοτικού μας συνδυασμού.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Κιλκίς κ.Δημήτριο Σισμανίδη, τους αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Γιαννακούλα Ζιούτα, κο Ανέστη Πογέλη και κο Ιωάννη Δημητριάδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κιλκίς και πρώην Δήμαρχο Κρουσσών κο Γεώργιο Γαβριηλίδη, την περιφερειακή σύμβουλο Κιλκίς κα Μιχαλία Καραμησάκη, τους προέδρους και συμβούλους κοινοτήτων του Δήμου, τους υποψήφιους βουλευτές, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τα στελέχη των κομμάτων ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, τους νέους της ΟΝΝΕΔ, τους δημοτικούς και τους υπαλλήλους της Π.Ε.Κιλκίς, τους εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κιλκίς, τους ιδιοκτήτες σχολών χορού και μπαλέτου, γυμναστηρίων, ακαδημιών ποδοσφαίρου και ΚΔΑ που ήταν παρόντες και ενθάρρυναν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες και δεσμευόμαστε απέναντί τους ότι και μετά τις εκλογές τον πρώτο λόγο θα έχει ο πολίτης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε