My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο προέδρου ΓΑΣΚ

KONSTANTINIDISΓΑΣ Κιλκίς - ΛογότυποΜετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στο Χάντμπολ και των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων στο Στίβο και την Πάλη , θα ήθελα από τη θέση μου του Πρόεδρου  του ιστορικού συλλόγου μας και εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου,  να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.

  Τους αθλητές , τις αθλήτριες και όλους τους προπονητές του συλλόγου που για μία ακόμη χρονιά και μέσα από πολύ δύσκολες προπονητικά συνθήκες αλλά και δυσχερείς οικονομικά συγκυρίες κατάφεραν να κρατήσουν τον  ΓΑΣ Κιλκίς στις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη των Ομοσπονδιών που αγωνίστηκαν.

  Να τους συγχαρώ για την αγωνιστικότητα, το πάθος αλλά και για τον αλτρουισμό , τον σεβασμό και το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους,  κάθε έναν και κάθε μια αθλητή και αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς.

  Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας , πρώτα και κύρια γιατί μας τίμησαν με την  εμπιστοσύνη τους να μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους , αλλά και γιατί μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας με τον δικό του τρόπο ο καθένας ξεχωριστά.

  Να ευχαριστήσω δημόσια την Δημοτική Αρχή του Κιλκίς αλλά και όλους τους χορηγούς του Συλλόγου που με την καθοριστική ενίσχυσή τους , μας βοηθούν να ξεπεράσουμε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και να συνεχίζουμε την προσφορά μας.

  Τα ΜΜΕ του Κιλκίς για την αμέριστη συμπαράσταση και την προβολή που μας παρείχαν σε όλες μας τις εκδηλώσεις ενημερώνοντας με υποδειγματικό τρόπο την τοπική κοινωνία και δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη θέληση την προσπάθειά μας για τον αθλητισμό στον τόπο μας.

Προβλέπω ότι τα επόμενα  χρόνια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως είναι δύσκολα τα πράγματα για όλη την ελληνική κοινωνία, θα είναι εξίσου ή και ακόμη δυσκολότερα για τον αθλητισμό. Αντιμετωπίζουμε πλέον πρόβλημα επιβίωσης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέλημά μας είναι πώς θα επιβιώσει ο αθλητισμός του ακριτικού μας τόπου και πώς θα συνεχίσει να έχει επιτυχίες.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η  άμεση ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της μεγάλης αθλητικής οικογένειας ΓΑΣ Κιλκίς , γι’ αυτό ζήτησα σύγκλιση και συναίνεση για να βρούμε λύσεις  και σε αυτό πρέπει να βοηθήσει το κράτος .  Πρέπει να βρούμε λύσεις, όχι μόνο για το οικονομικό πρόβλημα, αλλά και για να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις  τις νοοτροπίες χρόνων γιατί εχουν γίνει πάρα πολλές σπατάλες στο παρελθόν.

Εμείς σαν ΓΑΣ Κιλκίς  προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας. Ήδη έχουμε μειώσει τα έξοδά μας στα μισά χωρίς να υποβαθμίσουμε ούτε στο ελάχιστο την ανταγωνιστικότητά και την ποιότητά μας στους αγωνιστικούς χώρους και θα συνεχίζουμε απαρέγκλιτα να εργαζόμαστε ομαδικά στο στόχο αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε προγραμματίσει να πραγματοποιήσουμε στις 8 Ιουνίου μια μεγάλη μουσική συναυλία που τα έσοδά της θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Σας ευχαριστώ και πάλι και  απευθύνω έκκληση σε όλους να στηρίξουν με θέρμη αυτή μας την προσπάθεια.

 Για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Σχολιάστε