My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ευχές Σούλη σε μαθητές Κιλκίς

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά 2017-18 ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Πολλές ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλα τα παιδιά μας που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας μας. Ευχές για υγεία, δύναμη, επιμονή και προσήλωση στην επιτυχία των στόχων τους.

“Στους φίλους γονείς εύχομαι υπομονή και δύναμη ψυχής για να μπορούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους ώστε αυτά με την στήριξη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος να ανταπεξέλθουν στις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς εύχομαι δύναμη και Θεία φώτιση για να εμπλουτίσουν τις ψυχές των μαθητών τους με όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες που μόνο η μόρφωση μπορεί να εξασφαλίσει στη νέα γενιά. Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλά κενά, όπως τα επίσημα στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών του αρμόδιου Υπουργείου πιστοποιούν και για το λόγο αυτό, το έργο τους είναι δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό. Γι΄ αυτό χρειάζεται να σκύψουν με νηφαλιότητα και κατανόηση στα διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και να αγωνιστούν για τη λύση τους.

Ας μου επιτραπεί τέλος να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχές μου στα ‘’πρωτάκια’’ μας που για πρώτη φορά πέρασαν την πόρτα του σχολείου ώστε όλα να πάνε κατ΄ ευχήν στον όμορφο δρόμο που άνοιξε στη ζωή τους. Στους γονείς τους εύχομαι κουράγιο γιατί η αποστολή τους είναι πολύ πιο δύσκολη από τους γονείς των μαθητών που δεν βρίσκονται για πρώτη φορά στα θρανία.

Καλή, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους.”

Σχολιάστε