My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ευρωπαικη Αριστερα με Λ. Λαζαριδη

Στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος  Ευρωπαικής Αριστερας συμμετέχει κι ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΝ, Λάζαρος Λαζαρίδης. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη 12 μέχρι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, με αφορμή την 93η επέτειο της δολοφονίας των Γερμανών επαναστατών, Ρόζας Λούξεμπουργκ και  Καρλ Λίμπκνεχτ.

Στην αποστολή του ΣΥΝ, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος του ΣΥΝ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ, Αλέξης Τσίπρας, συμμετέχουν επισης, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Δημήτρης Βίτσας, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΑ, Γιάννης Μπουρνούς και Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, το μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής, Κώστας Ήσυχος και ο διευθυντής του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και μέλος του Συμβουλίου του Δικτύου Transform! Europe, Χάρης  Γολέμης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΚΕΑ καλείται να αναλύσει την παρούσα κατάσταση στην Ευρώπη, μετά και τις αποφάσεις των τελευταίων συνόδων  της Ε.Ε., και να οριστικοποιήσει τις νέες πολιτικές και κινηματικές πρωτοβουλίες που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Αριστερά τους προσεχείς μήνες για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη μελλοντική πορεία της Ευρώπης.

Σχολιάστε