My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ευνοϊκή ρύθμιση χρεών για Δήμο Παιονίας

dimarxeio paioniasO Δήμος Παιονίας συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 31 της χώρας για τους οποίους συμψηφίζονται οι κύριες οφειλές τους προς το ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, έναντι των εσόδων που θα είχαν από παρακρατηθέντες πόρους. Συγκεκριμένα, η ρύθμιση για το δήμο του νομού μας αφορά οφειλές προς ΙΚΑ, ύψους 110.000 ευρώ.

Η ρύθμιση γίνεται με βάση κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα , μετά από σχετικό αίτημα που είχαν υποβάλει οι δήμοι, και η ρύθμιση αφορά συνολικό ποσό 54.564.920,32 ευρώ. Μια απόφαση, η οποία θεωρείτε ασφαλώς ευνοϊκή για τον ένα απ` τους δυο δήμους του νομού Κιλκίς.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εσωτερικών, τόνισε  ότι «με την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης διευκολύνουμε τον οικονομικό προγραμματισμό των δήμων που είναι υπερχρεωμένοι, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποπληρώσουν οφειλές τους προς το ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς να στερηθούν ρευστότητα. Επιπρόσθετα, με τη ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από βεβαιωμένους πρόσθετους φόρους και πρόστιμα καθώς και από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και κάθε μορφής επιβαρύνσεις».

 

Σχολιάστε