My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ερώτηση Φραγγίδη για χρέη κτηνοτρόφων

Με τον νόμο για τη ρύθμιση των επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, δεν καλύπτονται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και ιδιαιτέρως οι κτηνοτρόφοι. Αυτό τονίζει ο Γ. Φραγγίδης σ` ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή, προς τους υπουργούς Κ. Σκανδαλίδη και Μ. Χρυσοχοίδη.

Όπως τονίζει ο Κιλκισιώτης βουλευτής, στην ρύθμιση δεν εντάσσονται τα εγγυημένα δάνεια που είχαν συναφθεί παλαιότερα. Συγκεκριμένα, το 2002 έγινε ρύθμιση, η οποία όμως δεν ήταν ολοκληρωμένη και το 2004 η ρύθμιση η οποία έγινε, ήταν εντέλει ατελέσφορη, διότι δεν μπορούσαν να ενταχθούν όσοι είχαν ενυπόθηκα ή εγγυημένα δάνεια. Έκτοτε δεν ξανάγινε άλλη ρύθμιση.

Γι` αυτό, ο κ. Φραγγίδης ρωτά αν

-Θα υπάρξει ενιαία ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών των γεωργοκτηνοτρόφων χωρίς καμιά εξαίρεση στον οποίο να μπορούν να ενταχθούν όλοι οι παραγωγοί δίχως γραφειοκρατικά εμπόδια;

-Ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας, ο οποίος μαστίζεται από την κρίση και την ύφεση, θα στηριχθεί με μια δίκαιη ρύθμιση η οποία θα προβλέπει το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο και τις χαμηλότερες δυνατές τοκοχρεωλυτικές επιβαρύνσεις.

Σχολιάστε