My Twitter Feed

9 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δωρεάν τεστ σε οκτώ οικισμούς -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Προστασία μνημείων πολιτισμού -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Αλλαγή ρότας: Τέλος τα λοκντάουν -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Διασυνοριακή προστασία υδάτων -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Σχολεία χωρίς 51 καθηγητές! -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Στήριξη του Επενδυτικού Οδηγού -

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021

Πτώση δέντρου στο Νοσοκομείο Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Στα ύψη η διασπορά της πανδημίας -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για ενίσχυση αγροτων

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη και συνυπογράφοντες τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κατατέθηκε τη Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών με θέμα “Παροχή οικονομικής ενίσχυσης αγροτών ενόψει της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης”.

Στην ερώτησή τους, ο κ. Φραγγίδης και οι υπόλοιποι βουλευτές θέτουν το πρόβλημα των επιπτώσεων από τη δραματική άνοδο της τιμής των καυσίμων και ειδικά του πετρελαίου κίνησης, που είναι πρωταρχικής σημασίας στις γεωργικές εργασίες.

Τονίζουν τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες μετά την αύξηση των τιμών των αγροεφοδίων (σπόροι, λιπάσματα, πετρέλαιο κτλ) και του κόστους παραγωγής αλλά και τις οφειλές και τις δαπάνες που τους επιβαρύνουν στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου.

Τέλος, ζητούν από τους Υπουργούς να ληφθούν μέτρα για την οικονομική ενίσχυση των αγροτών σε σχέση με το πετρέλαιο κίνησης την τρέχουσα περίοδο και να ενισχυθούν εκτάκτως οι αγρότες με επίδομα πετρελαίου κίνησης ανά στρεμματική καλλιέργεια.

Σχολιάστε