My Twitter Feed

10 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Εργατικός ξεσηκωμός με απεργία -

Πέμπτη, 10 Ιουνίου, 2021

Στήνονται κάλπες στις Μουριές -

Πέμπτη, 10 Ιουνίου, 2021

Ο Γεωργαντάς για την Οδική Ασφάλεια -

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2021

Πρώτα δρόμος και μετά διόδια -

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2021

Για την ανάπτυξη της οινοποιίας -

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2021

Καταγγελία για σωματείο σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2021

Ενημέρωση για τα πειραματικά -

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2021

Μένουμε σε μονοψήφιο αριθμό -

Τρίτη, 8 Ιουνίου, 2021

ΚΙΛΚΙΣ 24 – ΑΠΕΡΓΙΑ

apergia-001Το ΚΙΛΚΙΣ24 συμμετέχει στη σημερινή απεργία

Εργατικός ξεσηκωμός με απεργία

Τείχος απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη που πλήττει βασικά εργασιακά δικαιώματα, όπως το 8ωρο, το δικαίωμα στην απεργία, αλλά και η συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων, υψώνει το σύνολο του εργατικού κόσμου, όπως τονίζει στα σχετικά καλέσματά του.

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 10 Ιουνίου 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία και καλούν σε κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια, προκειμένου να υπερασπιστούν τα εργασιακά κεκτημένα.

Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν στο νομό Κιλκίς, το Εργατικό Κέντρο, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απευθύνουν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΚΙΝ.ΑΛΛ., το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25, κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συνδικαλιστικά σωματεία.

24ωρη και στην ενημέρωση

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στην από 07/06/2021 συνεδρίασή τους αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, αντιτασσόμενα στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, που σκοπό έχει, να καταρρακώσει όσα εργασιακά κεκτημένα έχουν απομείνει», τονίζει στην ανακοίνωση του, το διασωματειακό του Τύπου.

«Οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, οι οποίοι απεργούν την ίδια ημέρα μετά την κήρυξη γενικής απεργίας από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα και ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου», προσθέτει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε