My Twitter Feed

18 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Άλυτα προβλήματα Εκπαίδευσης -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Βιολογικός στον Αγ. Πέτρο με 1,4 εκ. -

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Επίσκεψη Π. Χριστίδη στο νομό -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Καταγγελία για μαζικές απολύσεις -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Ψεκασμοί για τον ιό του Δ. Νείλου -

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2022

“Εκτός ΚΔΑΠ τα μισά παιδιά” -

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σόου στο Νοσοκομείο! -

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2022

Με σπίτι πάλι το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς -

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2022

Μίνι λίφτινγκ στη σχολική στέγη

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κιλκίς, ένα μίνι lifting στη σχολική στέγη πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά “βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα πολλών σχολικών μονάδων και ανανεώνοντας αισθητά την όψη τους με ελαιοχρωματισμούς στις εξωτερικές κτηριακές επιφάνειες και με φωτεινά χρώματα στους τοίχους των τάξεων”.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί, κατασκευάστηκαν νέες ράμπες και έγιναν διάφορες οικοδομικές εργασίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Εργασίες συντήρησης υλοποιήθηκαν στο 6ο, 7ο και 9ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, στο Νηπιαγωγείο Νέου Γυναικοκάστρου, στο Νηπιαγωγείο Μικροκάμπου στο συγκρότημα του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου και σε αίθουσες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στο Δημοτικό Σχολείο του Μικροκάμπου, στα Δημοτικά Σχολεία Μουριών, Μυριοφύτου, Νέου Γυναικοκάστρου, Νέου Αγιονερίου, Επταλόφου, Γαλλικού, Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Πεδινού, στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μουριών, στο 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, στο 2ο Γενικό Λύκειο και στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς.

Ανάλογες εργασίες θα ακολουθήσουν στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο του Καμπάνη και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Χέρσου και σε άλλα Σχολεία .

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί υδρορροών στις σκεπές σχολείων καθώς και συμπληρωματικές επισκευαστικές εργασίες.

Σχολιάστε