My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Επ` αόριστον αποκλεισμός Ευζώνων

(Βίντεο) Τον επ’ αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων αποφάσισαν σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα αγρότες και κτηνοτρόφοι που βρίσκονται στον κόμβο της Ειδομένης, όπου από τις 4:30 μμ έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα και σε κάθε παρακαμπτήριο στην περιοχή.

Οι αγρότες έσπασαν αιφνιδιαστικά το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο όπου βρίσκονταν, δηλαδή 2,5 χιλιόμετρα πριν τον κόμβο της Ειδομένης, ενώ κατά τη διάρκεια έντασης που υπήρξε με αστυνομικούς, ένας αγρότης τραυματίστηκε στο κεφάλι.

«Με αιφνιδιαστική τους κίνηση, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα Κεντρικής Μακεδονίας, έσπασαν το φράγμα των αστυνομικών δυνάμεων και έφτασαν στο τελωνείο των Ευζώνων», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Κιλκίς, Γιώργος Τερζής, ενώ ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ώρες θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα τους.

Το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της Παιονίας στήθηκε προχθές Σάββατο 28 Ιανουαρίου στα 2,5 χιλιόμετρα πριν το τελωνείο των Ευζώνων και 1.000 μέτρα από τον κόμβο της Ειδομένης. Το μπλόκο ενισχύθηκε σήμερα σημαντικά από συναδέλφους τους, που ήλθαν από  Κιλκίς, Γιαννιτσά και Χαλκηδόνα, ενώ αναμένονται και άλλοι από Αιγίνιο, Αλεξάνδρεια και Χαλάστρα.

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ3

 

Σχολιάστε