My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Επιτυχίες των παιδιών του ΓΑΣΚ

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, στον Παντελεήμονα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και τους αγώνες δρόμου 1.000μ για παιδιά δημοτικού σχολείου και 5.000 μ για αθλητές -τριες πάνω απο 15 ετών με την επωνυμία «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2014».

gask-stivos-paidia-001Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που στηρίζει έμπρακτα κάθε αθλητική προσπάθεια στο νομό Κιλκίς, δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από την αθλητική αυτή γιορτή και συμμετείχε , κυρίως με αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του στους αγώνες, κυριαρχώντας πλήρως στις κατηγορίες των μαθητών και μαθητριών των δημοτικών σχολείων ενώ οι αθλητές και αθλήτριες του ήταν νικητές και στις κατηγορίες των 5.000 μ. κατακτώντας συνολικά έντεκα μετάλλια (6 χρυσά, 4 αργυρά , 1 χάλκινο).

Στα 1000 μ μαθητών δημοτικών σχολείων 1ος τερμάτισε ο Λεωνίδας Τραπεζίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σπύρος Φαρμάκης, Παρασκευάς Σταμάτης, και Κώστας Παπαντωνίου.

Στα 1000 μ μαθητριών δημοτικών σχολείων 1η τερμάτισε η Στέλλα Παρασκευά, 2η η Ζάμσα Εβελίνα , 3η η Ελπίδα Αλέρου και 4η η Βασιλική Καραμανίδου , ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Μάγδα Καραστεργίου, Στέλλα Παπαντωνίου, Θεοδώρα Λαζαρίδου, Παναγιώτα Φαρμάκη & η Άννυ Αλέρου

panteleimonΣτα 1000 μ μαθητών γυμνασίου 1ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Αλέρου , 2ος ο Δημήτρης Καραμανίδης και 5ος ο Νίκος Καπέτης.

Στα 1000 μ μαθητριών γυμνασίων 1η ήταν η Φανή Αβράμογλου και 2η η Όλγα Νικολαίδου , ενώ αγωνίστηκε και η Αναστασία Φαρμάκη.

Στα 5000 μ ανδρών στην 1η θέση τερμάτισε ο Αιμίλιος Μαβίδης , ενώ στα 5000 μ γυναικών την 1η θέση κατέκτησε η Ελένη Φωτιάδου.

Στα 10 χιλιόμετρα οι βετεράνοι του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν και φέτος εντυπωσιακοί με τον Αντώνη Σαρίδη να τερματίζει στην 7η θέση, τον Στέλιο Δελόγλου στην 10η, τον Λάζαρο Σιδηρόπουλο στην 17η και τον Κυριάκο Αβράμογλου στην 36η θέση.

Τους αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς συνόδευσαν στους αγώνες ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κωνσταντινίδης και οι έφοροι του Τμήματος στίβου Τάσος Βογιατζής, Θόδωρος Φωτιάδης και Κυριάκος Αβράμογλου, ενώ για την τεχνική καθοδήγηση υπεύθυνοι ήταν ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Κωνσταντίνος Μηναρετζής και η επικεφαλής των προπονητριών των Ακαδημιών Νάντια Μπουρλούκα. Κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες βρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς Αιμίλιος Νικολαΐδης καθώς πάρα πολλοί γονείς και φίλοι του συλλόγου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Σχολιάστε