My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Επιτυχίες του Αίαντα στα Γιαννιτσά

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας των ΠΠ-ΠΚΑ δηλαδή των 2000-2001 γεννημένων παιδιών, διεξήχθη το Σάββατο στα Γιαννιτσά με αρκετά μεγάλη συμμετοχή και κάποιες αξιοσημείωτες επιδόσεις.

aias-kilkis1Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς συνέχισε να ξεπερνάει τις αντίστοιχες περυσινές επιδόσεις του και σε αυτό το διασυλλογικό πρωτάθλημα έχοντας διακρίσεις στα αγωνίσματα όπου έλαβαν μέρος οι αθλητές του.

Η «σχολή» της σφυροβολίας του προπονητή του τμήματοςΧάρη Μηναρετζή, έφερε άλλη μία διάκριση, με την Μαρία Τοπούζη αυτή τη φορά. Η αθλήτρια του Αίαντα κατέλαβε την 2η θέση στη σφυροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ, 41,73μ., επίδοση η οποία της «δίνει» και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτής των Κορασίδων. Η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε και στην σφαιροβολία όπου με βολή 9,47μ. κατέκτησε επίσης την 2η θέση και ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο.

Στα αγόρια πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Ηλία Παπαμανουσάκη ο οποίος διακρίθηκε τόσο στην σφαιροβολία όπου με βολή 11,31μ. κατέλαβε την 1η θέση όσο και στην δισκοβολία όπου με καλύτερη βολή στα 34,71μ. ήταν 4ος. Το σημαντικό για τον νεαρό αθλητή του Αλέξανδρου Παυλίδη ήταν ότι οι επιδόσεις αυτές αποτελούν νέα ατομικά του ρεκόρ.

Στην δισκοβολία αγωνίστηκε και ο μικρότερος, ΠΠΒ, Νίκος Καπράγκος ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς και κατετάγη 7ος  με βολή στα 30,36μ. αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Την αποστολή του Αίαντα συνόδεψαν ο προπονητής Φίλιππος Μισαηλίδης αλλά και γονείς των παιδιών που αγωνίστηκαν.

Δελτίο τύπου από Αίαντα

Σχολιάστε