My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Επιτυχής αιμοδοσία στη Γουμένισσα

aimodosia1Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Άγιος Τρύφων Γουμένισσας, διενήργησε την 62η εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η τράπεζα αίματος λειτουργεί ανελλιπώς από το 1984 και καλύπτει τις ανάγκες όλης της ευρύτερης περιοχής, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μελών.

Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα της κοινωνικής προσφοράς, γιατί η aimodosia2 αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Γι αυτό το λόγο η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ’όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από aimodosia3την εθελοντική αιμοδοσία αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι’αυτόν που το δέχεται.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη και χιλιοειπωμένη. Στο χέρι μας είναι να παρακάμψουμε τις οποιεσδήποτε προφάσεις και να βρούμε το λίγο χρόνο που απαιτείται για να κάνουμε μια προσφορά ζωής που ανταμείβεται στο μέλλον σίγουρα και ποικιλοτρόπως.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν.

Επίσης ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Λαίνα, κ. Γιώργο Καρακόλη, κ Κρομλίδου Γεωργία , Ζαχαροπλαστείο Μελένιο και τον. Πολ. Μηχανικό κ Τερζή Βασίλη

Σχολιάστε