My Twitter Feed

28 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτέθηκε σε δυο ανήλικες -

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, 2021

Η «μαφία του ξύλου» στο Ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα μέτρα και ξανά …ανηφόρα! -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Ζητούνται απαντήσεις για τη Πάολα -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Υπηρεσίες υγείας διασυνοριακά -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Λεφτά για τον Επενδυτικό Οδηγό -

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αναβαθμίζεται ο Γ. Φραγγίδης! -

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Επιτέθηκε σε δυο ανήλικες

Αστυνομικοί του ΑΤ Παιονίας συνέλαβαν ένα άτομο που φιλοξενείται στο καμπ της Νέας Καβάλας για επίθεση εναντίον δυο ανήλικων κοριτσιών στο Πολύκαστρο.ε

Φωτό αρχείου

Ο δράστης των επιθέσεων είχε στόχο την αφαίρεση των κινητών τηλεφώνων των κοριτσιών. Την πρώτη επίθεση την έκανε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όταν κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Ακολούθησε η δεύτερη επίθεση, η οποία σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, με το θύμα να καλεί σε βοήθεια και τον δράση να χρησιμοποιεί πέτρα εναντίον του κοριτσιού, χωρίς τελικά να μπορέσει να αφαιρέσει το κινητό του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η επίθεση καταγράφηκε από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί γρήγορα και να συλληφθεί σε 5 περίπου ώρες.

Χθες Δευτέρα ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αύριο Τετάρτη απολογείται ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο της προφυλάκισής του.

Ο κ. Σιωνίδης

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την ηγεσία της ΕΛΑΣ, ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό του Α.Τ. Παιονίας “για την ανταπόκριση στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη των επιθέσεων”.

Ιδιαίτερα δε συγχαίρει τα στελέχη της ομάδας ασφαλείας “που με την μεθοδικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή τους εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, λίγες ώρες μετά την δεύτερη επίθεση”.

“Ο Δήμος Παιονίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών”, καταλήγει ο κ. Σιωνίδης.

Σχολιάστε