My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Επισκέψεις Φραγγίδη σε οικισμούς

fraggidisΟ υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, συνεχίζει τις επισκέψεις του στους οικισμούς του νομού Κιλκίς συνομιλώντας με τους συμπολίτες και καταγράφοντας τις ανησυχίες τους για τα καθημερινά ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδος, επισκέφθηκε τους οικισμούς των δημοτικών ενοτήτων Χέρσου, Κρουσσών καθώς και Πικρολίμνης. Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου περιόδευσε στην δημοτική ενότητα Γαλλικού καθώς και στην Κρηστώνη. To Σαββατοκύριακο 17/1 και 18/1 ο Γιώργος Φραγγίδης, επισκέφθηκε το δήμο Παιονίας και ειδικότερα τα δημοτικά διαμερίσματα Γουμένισσας και Πολυκάστρου.

fraggidis-loizosΟ Γιώργος Φραγγίδης στις συζητήσεις του με τους πολίτες, τονίζει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα την επομένη των εκλογών να συγκροτηθεί αμέσως κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης που θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος της Εθνικής Διαπραγμάτευσης για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.

Επίσης, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα υπερψήφισης  του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή κατάληψη της τρίτης έδρας του νομού Κιλκίς από τη Χρυσή Αυγή.

Δελτίο τύπου από Γ. Φραγγίδη

Σχολιάστε