My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Επισκέψεις – συνεντεύξεις Τονικίδη

Με τα στελέχη και τους εργαζόμενους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς είχε συνάντηση χθες Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

tonikidisΑπό την εξαιρετικά αποδοτική συζήτηση που είχε μαζί τους, ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ¨ έμεινε ενθουσιασμένος από την κατάρτιση του επιστημονικού δυναμικού των υπηρεσιών, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά αξιόλογο και ταυτόχρονα αξιόμαχο.

«Το σύνολο των εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες συμβάλει στο να αποτελούν την καρδιά της αναπτυξιακής προσπάθειας και του σχεδιασμού», υπογράμμισε ο κ. Τονικίδης.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς συνόδευαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που η επαγγελματική τους ενασχόληση σχετίζεται με το αντικείμενο της Υπηρεσίας.

Στο Νέο Αγιονέρι

Τον μεγάλο οικισμό του Δήμου Κιλκίς, Νέο Αγιονέρι, επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, το απόγευμα της ίδιας μέρας, προκειμένου να συναντήσει τους δημότες και να συζητήσει θέματα που τους απασχολούν.

Μετά τον εκκλησιασμό ενόψει της Μεγ. Εβδομάδας στον Ι. Ναό του οικισμού, ο κ. Τονικίδης επισκέφτηκε διαδοχικά όλους τους χώρους συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας των κατοίκων, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη.

Στη τρίωρη αυτή περιοδεία του, τον επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ¨ συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μαζί με τον κ. Τονικίδη να συζητήσουν για τα τοπικά κυρίως προβλήματα, καθώς και τις προτάσεις για την επίλυσή τους.

Συνεντεύξεις

Δυο διαδοχικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις έδωσε την Τρίτη 15 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Η αρχή έγινε από την τοπική gnomikilkis-webtv και η συνέχεια δόθηκε στο στούντιο του Euro Channel. Επρόκειτο για συνεντεύξεις «εφ` όλης της ύλης» για θέματα του Δήμου Κιλκίς, με τον κ. Τονικίδη να αναλύει πλευρές του προγράμματος του συνδυασμού ¨ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ¨ για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον δήμο.

Σχολιάστε