My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Επισκέψεις Σούλη σε ΔΕΘ – Κρούσια

Εβδομάδα Διεθνούς Εκθέσεως αυτή που διανύουμε και για τον πολιτευτή Ν.Δ Ν. Κιλκίς. Αναστάσιο Καζαντζίδη.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ο κ. Καζαντζίδης παρέστη στην 2η Συνδιάσκεψη των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων η οποία πργματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Γραμματέα Ε.Κ.Ο.κ. Βασίλη Σπανάκη.

Στις εργασίες της 2ης Συνδιάσκεψης ομιλητές ήταν ο Βουλευτής Ν.Σερρών και Τομεάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κ. Αχ. Καραμανλής καθώς και ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Καρδίτσας κ. Κ. Τσιάρας.

Η εκδήλωση ήταν απολύτως επιτυχημένη καθώς περισσότερα από 300 άτομα παρακολούθησαν την Συνδιάσκεψη την οποί τίμησαν με την παρουσίας τους η πρώην Υπουργός Κα Θεοδώρα Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Πολιτευτής Ν.Κιλκίς μετά το πέρας των εργασιών της 2ης Συνδιάσκεψης Ε.Κ.Ο. της ΝΔ συνόδευσε τον Βουλευτή Ν.Σερρών Κ. Αχ. Καραμανλή στην επίσκεψη – περιοδεία σε χώρους και περίπτερα της ΔΕΘ που πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Μεταφορών – Επικοινωνιών όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα.

Ο κ. Καζαντζίδης βρίσκεται στην ΔΕΘ και το διήμερο Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου επί τη ευκαιρία της επισκέψεως στην Εκθεση Θεσσαλονίκης του Προέδρου της ΝΔ και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα παρουσιάσει την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΟΥΣΣΩΝ

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Καζαντζίδης επισκέφθηκε την Δ.Ε. Κρουσσών.

Στο Δημαρχείο είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής κ. Αν. Πογέλη και είχαν μακρά συζήτηση για τα προβλήματα του πρώην Δήμου Κρουσσών και όσα καθημερινώς αντιμετωπίζει η ανατολική περιοχή του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε