My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Επισκέψεις σε κοινωνικές δομές

sismanidis_domes_2Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους την ιδιαίτερη ευαισθησία που πρέπει να επιδείξει ο Δήμος στο θέμα της της Κοινωνικής Προστασίας και της αλληλεγγύης στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Γι΄αυτό και η επίσκεψή του αυτή την εβδομάδα στους χώρους των κοινωνικών δομών του Δήμου Κιλκίς είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Κιλκίς κα Βούλα Αλεξανδρίδου – Ποζίδου, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο sismanidis_domes_3και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης δεκάδων συμπολιτών μας που δεν έχουν τις οικονομικές αντοχές ακόμη και για τα χρειώδη.

Η κα Ποζίδου στάθηκε ιδιαίτερα στον καθοριστικό ρόλο των χορηγών, η βοήθεια των οποίων είναι πολύτιμη αλλά και απαραίτητη για τη συνέχιση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

sismanidis_domes_1

Στη συνέχεια ο κ. Σισμανίδης  επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ) και ενημερώθηκε από τη διευθύντριά του για τις ειδικότητες εξυπηρέτησης και το μαθητικό δυναμικό των 32 ωφελουμένων παιδιών καθώς η συγκεκριμένη δομή χρημτοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Περιηγήθηκε επίσης στους επιμέρους λειτουργικούς χώρους του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ (εργαστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, γυμναστήριο).

Τέλος, ο κ. Σισμανίδης είχε μια εγκάρδια επικοινωνία και συνομιλία με τους ηλικιωμένους του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από ΑΝΟΔΟΣ – 7ΠΟΛΙΣ

Σχολιάστε