My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επισκέψεις για τη μετανάστευση

Επισκέψεις στο Κέντρο Φιλοξενίας Νέας Καβάλας του Κιλκίς, στο Τελωνείο Ευζώνων και στην περιοχή της Ειδομένης, πραγματοποίησε χθες ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος. 

Παράλληλα, πραγματοποίησε επίσκεψη στις δομές φιλοξενίας στα Λαγκαδίκια, στο Στρατόπεδο Βογιατζόγλου και στα Διαβατά, ενώ σήμερα Δευτέρα είχε ενημερωτική συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και με το προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Γενικό συνόδευσαν στις επισκέψεις του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θωμάς Φεύγας και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Ο κ. Φιλιππάκος είχε στη διάρκεια των επισκέψεων του επαφές με στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, των Υπηρεσιών Ασύλου, των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και με υπεύθυνους για τη λειτουργία των Δομών, κατά τις οποίες ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία των δομών (συνθήκες διαμονής, υγιεινής και ασφάλειας).

 

 

Την Κυριακή (09-09-2018), ο κ. Φιλιππάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά στο Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

 

Την Δευτέρα (10-09-2018) το πρωί, ο κ. Φιλιππάκος είχε ενημερωτική συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Φώτιο Δομζαρίδη, και με Διευθυντές Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Φιλιππάκος πραγματοποίησε συνάντηση με το προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Ταξίαρχος Θωμάς Φεύγας και όλοι οι Διοικητές των Υπηρεσιών Αλλοδαπών.

 

 

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων και συναντήσεων του ο κ. Φιλιππάκος, ενημερώθηκε και άκουσε όλα τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό και παρενέβη όπου χρειάστηκε.

 

 

Σχολιάστε