My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επισιτιστική βοήθεια από φορείς

Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και εταιρίες, ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απηύθυνε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και μέσα σε ελάχιστες ημέρες συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για να γιορτάσουν τη Λαμπρή άπορες οικογένειες και για να ενισχύσουν τα συσσίτια της Εκκλησίας, που λόγω κορονοϊού έχουν κάπως εξασθενήσει.

Η επισιτιστική βοήθεια συγκεντρώθηκε στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του δήμου και σήμερα Μ. Πέμπτη μια ανθρώπινη αλυσίδα τη ξεφόρτωσε στο Επισκοπείο, με τον μητροπολίτη Κιλκις κ. Εμμανουήλ να εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος Κιλκίς εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες του στους εκπροσώπους των εταιριών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων και ειδικότερα στην εταιρία ζυμαρικών Eurimac, στο Σωματείο Μισθωτών Οδηγών ΚΤΕΛ Κιλκίς, στο Σύλλογο Βετεράνων Κιλκισιακού, στο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Κιλκίς (ΓΑΣΚ), στον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ‘’Αετός’’ στον Αθλητικό Σύλλογο ‘’Άθλος’’, στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Κούπα’’, στο Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Κιλκίς, στο Χωμάτινο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό Κιλκίς (ΧΩΜΑ), στο Σύλλογο Δρομέων Κιλκίς, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’ στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Νέων Επταλόφου (ΠΑΟΝΕ), στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Πλαγιάς ‘’Η Αναγέννηση’’’, στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξηρόβρυσης, στον Αθλητικό Όμιλο ‘’Δόξα’’ Βαπτιστή, στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο ‘’Ηρακλής’’ Αργυρούπολης, στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο ‘’Στερναϊκός’’ Μεγάλης Στέρνας και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Ποταμιάς για την άμεση κινητοποίηση και την εθελοντική συνεισφορά των μελών τους σε μια πράξη αγάπης, εθελοντισμού και αληθινής αλληλεγγύης.

“Υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες που ζουν ταπεινά και αθέατα ανάμεσά μας και για όλους αυτούς το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, θα ήταν μια ακόμη συνηθισμένη, δύσκολη ημέρα με άδειο ή λειψό το γιορτινό τραπέζι. Η δύναμη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν άφησαν το περιθώριο για να γραφτεί ένας θλιβερός επίλογος”, τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος.

Σχολιάστε