My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Επιμόρφωση για ρατσισμό – ξενοφοβία

Ενδοσχολική επιμόρφωση του προσωπικού με θέμα: «Ρατσισμός – ξενοφοβία» ξεκίνησε στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο ανάπτυξης εκπαιδευτικής πολιτικής (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ) και στα πλαίσια του έργου: ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

epimorfosiΗ επιμόρφωση γίνεται εντός του σχολικού χώρου σε ώρες εκτός μαθημάτων και πιο συγκεκριμένα κατά τις ημέρες Παρασκευή 20/3 (απόγευμα) Σάββατο 21/3 (πρωί) Παρασκευή 27/3 (απόγευμα) και Σάββατο 28/3 (πρωί) ενώ θα υπάρξει και συνέχεια με εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.

Υπεύθυνη επιμορφώτρια για τη διεξαγωγή της διδασκαλίας του προγράμματος  στην πράξη είναι η εκπαιδευτικός, διδάκτωρ παιδαγωγικής κ. Βλαχάκη Μαρία. Την επιμόρφωση παρακολουθεί όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου καθώς και εκπαιδευτικοί από γειτονικά σχολεία (Μουριές. Δροσάτο. Κιλκίς). Οι άξονες που περιλαμβάνονται είναι ζητήματα ταυτότητας, φαινόμενα ξενοφοβίας, διαχείριση εθνοπολιτισμικής ετερογένειας στην τάξη, ανάπτυξη διαπολιτισμικής ικανότητας κα

Τα μαθήματα είναι εξαιρετικά καθώς η κ. Βλαχάκη διδάσκει μεθόδους πρακτικές και επικεντρωμένες στην καρδιά του προβλήματος του ρατσισμού ενώ οι μετέχοντες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εκπονήσουν και μια σχετική εργασία στο τέλος του προγράμματος!

Σχολιάστε