My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάριο εκπαιδευτικών

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ  στο διάστημα αυτό υλοποιεί στο Κιλκίς ένα διεθνές σεμινάριο διάρκειας 2 εβδομάδων στο οποίο συμμετέχει μια ομάδα 7 εκπαιδευτών ενηλίκων από την Ιταλία. Το σεμινάριο που έχει τίτλο “T.I.M.E.” – «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών μέσω Διακρατικών Μετακινήσεων» χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος Leonardo da Vinci.

Σκοπός της επίσκεψης είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν μεθοδολογίες, μεθόδους και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα για την Εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία. Το σεμινάριο προβλέπει τη θεωρητική εκπαίδευση που γίνεται στις δομές της Επιμορφωτικής, καθώς και μια σειρά επισκέψεων σε επιχειρήσεις και φορείς όπου θα δουν από κοντά την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας από τις επιχειρήσεις, την πληροφόρηση και κατάρτιση που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις και τους τρόπους επαλήθευσης της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα υποβλήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο IAL από τη Σικελία (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Εργαζομένων) και αποτελεί μέρος ενός συνολικού προγράμματος επισκέψεων εκπαιδευτών ενηλίκων από τη Σικελία προς την Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Επιδίωξη των συνεργαζόμενων φορέων από τις 6 αυτές χώρες είναι η καλή συνεργασία που αναπτύχθηκε με αφορμή το πρόγραμμα να συνεχιστεί και στο μέλλον, να διευρυνθεί και να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση της εκπαίδευσης ενηλίκων που παρέχουν οι φορείς.

Παράλληλα, η Επιμορφωτική με τη συμμετοχή της ενισχύει τον διακρατικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων της και επιβεβαιώνει την θετική εικόνα και την αξιοπιστία που έχει σαν φορέας Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων στις χώρες της ΕΕ.

Σχολιάστε