My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επιμορφωτική: Διακρατική συνάντηση

Στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής Κιλκίς φιλοξενήθηκε η τρίτη συνάντηση συντονισμού του έργου “STEM Capacity Building” που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 – Στρατηγικές Συμπράξεις.

Στο έργο πέρα από την Επιμορφωτική συμμετέχει και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ως διακρατικός εταίρος. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου – 01 Νοεμβρίου 2017 συμμετείχαν 17 εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων – εταίρων από την Ελλάδα, Λιθουανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ολλανδία.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος επαγγελματικής ανάπτυξης (Long-Term PDP) για εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι θα εφαρμόσουν μία ενιαία προσέγγιση διδασκαλίας STEM, καθώς και η δημιουργία online εκπαιδευτικών μαθημάτων μέσω MOOC (Μαζικά Ελεύθερα Διαδικτυακά Μαθήματα).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν το υλικό που συγκέντρωσαν το προηγούμενο διάστημα και να συζητήσουν για την περαιτέρω βελτίωσή του. Παράλληλα, ανανέωσαν τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μέχρι την επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Santiago de Compostela στης Ισπανίας τον προσεχή Μάρτιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς όπου και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση καλών πρακτικών από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο έργο, καθώς και χώρους φυσικού ενδιαφέροντος, όπως το σπήλαιο Κιλκίς και οι καταρράκτες στο Σκρά.

Περισσότερες πληροφορίες για το γενικό πλαίσιο του έργου και τα αναμενόμενα αποτελέσματα αναφέρονται στοhttp://epimorfotikikilkis.blogspot.gr/2017/01/stem-capacity-building.html

Σχολιάστε