My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Επικεφαλής ΚΟ, ο Παραστατίδης

Οι εικόνες μου6Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης, θα είναι ο επικεφαλής της 8ης κοινοβουλευτικής ομάδας της Βουλής με το όνομα «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», η συγκρότηση της οποίας ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, στη Διάσκεψη των Προέδρων όλων των Κ.Ο.

Η νέα Κ.Ο, που απαρτίζεται από 11 ανεξάρτητους βουλευτές, ιδρύεται στο πλαίσιο συνασπισμού κομμάτων, πολιτικών κινήσεων και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων.

Όπως ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Μεϊμαράκης, του παραδόθηκε η θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τη συγκρότηση της νέας Ομάδας, ενώ θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση στην Ολομέλεια του Σώματος.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε κοινοβουλευτική ομάδα.

Η ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» απαρτίζεται από τον Θεόδωρο Παραστατίδη (πρόεδρος) και τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Κασαπίδη, Ιωάννη Κουράκο, Μάρκο Μπόλαρη και Ν. Σταυρογιάννη.

Ανεξάρτητη βουλευτής παραμένει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχολιάστε