My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Επικίνδυνη η κατάσταση στο ΓΝΚ”

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Κιλκίς χαρακτηρίζει επικίνδυνη την κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Αναφερόμενος στο “πρόσφατο περιστατικό με τον τραυματισμό της νεαρής ασκούμενης από πτώση σοβάδων”, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

“Είναι γνωστό σε όλους ότι το συγκεκριμένο κτίριο στο οποίο εξυπηρετούνται πολλοί ασθενείς καθημερινά, μέσα σε αυτούς και παιδιά, είναι ακατάλληλο μιας και είναι χτισμένο το 1937(!) κάνοντας την ανάγκη για έλεγχο, συντήρηση και ανακαίνιση του επιτακτική!!

Η παραπάνω κατάσταση σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε επιστημονικό, παραϊατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό αλλά και την ακαταλληλότητα του ξενοδοχειακού του εξοπλισμού(κρεβάτια, στρώματα, υλικά και είδη υγιεινής) πάει χέρι-χέρι με την συνολική υποχρηματοδότηση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Λειτουργεί προς όφελος των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων στον τομέα της Υγείας και εις βάρος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων που προσέρχονται σε αυτή, αλλά και των εργαζόμενων του ίδιου του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς έχει κινητοποιηθεί και στο παρελθόν για τα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς ζητώντας:

Ενιαίο, καθολικό αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύγχρονο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, Προληπτικής και Επείγουσας Ιατρικής για όλες και όλους, χωρίς καμιά άλλη προϋπόθεση. Δωρεάν χορήγηση φαρμάκων.

Την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού με μόνιμη σταθερή σχέση εργασίας.

Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς για τους εργαζόμενους. 

Την απαραίτητη συντήρηση και ανακαίνιση του Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και την κατασκευή νέων κτιρίων όπου χρειάζεται.

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς, συνολικά το λαό του νομού να παλέψει για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του στον τομέα της Υγείας.”

Σχολιάστε