My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Επιδρομή στα καζίνα της ΠΓΔΜ!

kazinoΜε τίτλο «Ελληνικό σουξέ…στα καζίνα των Σκοπίων!», η εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ δημοσίευσε χθες Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ρεπορτάζ για την “επιδρομή από χιλιάδες Βορειοελλαδίτες” στα καζίνα της γειτονικής FYROM, και κυρίως αυτά της Γευγελή.

Απ` την “επιδρομή” αυτή, που έλαβε χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν έλειψαν βέβαια κι οι Κιλκισιώτες επισκέπτες των “ευαγών αυτών ιδρυμάτων”, των αφιερωμένων στη θεά Τύχη! Αντίθετα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πρώτο το Κιλκίς, μεταξύ των ….τόπων αφετηρίας των τζογαδόρων, που φτάνουν μέχρι τη Λαμία!

Γράφει στην εισαγωγή του ρεπορτάζ της, η εφημερίδα:

Η Ελλάδα της κρίσης, του ΔΝΤ και των μνημονίων… ξεδίνει στα καζίνα της ΠΓΔΜ. Τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χιλιάδες Βορειοελλαδίτες «πολιόρκησαν» τα τρία καζίνα του βαλκανικού… Λας Βέγκας. Ο συνωστισμός είχε αποτέλεσμα να γεμίσουν τα πάρκινγκ των καζίνων από αυτοκίνητα που είχαν καταφτάσει από Κιλκίς, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Λαμία, Ιωάννινα, Καρδίτσα. Σ’ αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι… φραγκάτοι, τους οποίους περίμεναν λιμουζίνες των καζίνων στα σύνορα, για να τους οδηγήσουν απευθείας στην πράσινη τσόχα.

Σχολιάστε