My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Επενδύσεις 8,5 εκατ. από Κουκάκη

Νέες επενδύσεις ύψους 8,5 εκατ. ευρώ προγραμματίζει για την πενταετία 2018-2022 η Φάρμα Κουκάκη με έδρα τους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς.

Πρόκειται για επενδύσεις που αφορούν τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού και την επέκταση της παραγωγικής δομής του εργοστασίου με νέα προϊόντα, προσανατολισμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή.

Κι αυτό, καθώς εισέρχεται σε μία νέα εποχή η ελληνική αγορά αγορά γάλακτος, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την πτώση των πωλήσεων και την αύξηση των ελληνοποιήσεων, καθώς η πρακτική των εισαγωγών πρώτης ύλης από άλλες χώρες, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία έχουν προκαλέσει έντονες αναταράξεις στην αγορά.

Ωστόσο, ο νέος νόμος, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την Πέμπτη, κινείται προς την κατεύθυνση της πάταξης των φαινομένων ελληνοποιήσεων, καθότι προβλέπει αυστηρότερο πλαίσιο ελέγχου, με υψηλά πρόστιμα σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις.

Η Φάρμα Κουκάκη κατάφερε μέσα σε δύο δεκαετίες να εξελιχτεί από μία μικρή οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα σε δυναμική γαλακτοβιομηχανία.

Με επενδύσεις πάνω από 16 εκατ. ευρώ μέσα στην οικονομική κρίση, η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της, που είναι «εμμονή στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων διατηρώντας την παράδοση, την ευαισθησία για την επόμενη γενιά και την προσοχή στο ελληνικό περιβάλλον που τη φιλοξενεί».

Σχολιάστε