My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ζητούν επενδύσεις, στήριξη ΜΜΕ, έργα υποδομών

Γκουντενούδης κι άλλοι αντιπεριφερειάρχες, σε συνάντησή τους με τον ΥΜΑΘ

Συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, είχε σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου στο Υπουργείο, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης. Ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Καράογλου και με τους αντιπεριφερειάρχες, Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και Πιερίας Σοφία Μαυρίδου . 

Στη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι η Βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να τεθεί και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, τονίζοντας ότι το ΥΜΑ-Θ σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του τόπου μας.

“Το τρίπτυχο για να ξαναδώσουμε την ελπίδα στους Έλληνες πολίτες είναι ανάπτυξη της οικονομίας, στήριξη της αγοράς και εφαρμογή των αναπτυξιακών προγραμμάτων. Η προσπάθεια είναι συλλογική και μόνο αν πορευτούμε έχοντας ως αρχή τη φράση “η ισχύς εν τη ενώσει”, θα επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα», τόνισε ο κ. Καράογλου, ενώ απ` την πλευρά τους οι τρεις αντιπεριφερειάρχες  επεσήμαναν ότι η Κεντρική Μακεδονία έχει τα εφόδια να αποτελέσει τουριστικό, αναπτυξιακό και οικονομικό κόμβο, αρκεί να προσελκυθούν επενδύσεις, να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να υλοποιηθούν τα έργα υποδομής.

Σχολιάστε