My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Επεισοδιακο 0-0 Κιλκισιακου-Ηρακλη

Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και με επεισόδια έξω απ` το γήπεδο διεξήχθη το πρώτο επίσημο ματς σ` επιπεδο εθνικών κατηγοριών μεταξύ του Κιλκισιακού και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τελικό ισόπαλο “στείρο” αποτέλεσμα (0 – 0).
Στ` αγωνιστικά, η ομάδα του Κιλκίς είχε καλή ευκαιρία στο τέλος της αναμέτρησης να πάρει τη νίκη, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε το σουτ του Ντουντούκη. Είχε, όμως, και τον τερματοφύλακά της, Περπερίδη, σε καλή μέρα και απέκρουσε τα σουτ των Καρανδρέα και Μικρού στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και του Τσιλιανίδη στην επανάληψη.Οπαδοί – σύμφωνα μ` ολες τις ενδείξεις, άλλης ομάδας – συγκρούστηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με αστυνομικούς έξω απ` το στάδιο του Κιλκίς, μ` αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί το κλίμα κι εντός του γηπέδου μεταξύ των οπαδών του Ηρακλή. Πάντως, η Αστυνομία θα πρέπει να είχε πληροφορίες για σχεδιαζόμενα επεισόδια καθότι η παρουσία της στους δρόμους του Κιλκίς κι έξω απ` το Δημοτικό Στάδιο ήταν εμφανής καθ` όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν κατόρθωσε να τις αξιοποιήσει και να σκοράρει, ενώ απ` το 55΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πριν 10 χρόνια παίκτη του Ηρακλή, Γιόβαν Γκοΐκοβιτς.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Καφετζής (74′ Ευθυμιάδης), Γκέληνος, Σιάνας, Μαυραγγελίδης, Κουραλίδης (66′ Βασιλειάδης), Σεβελίδης, Μαντζάρης, Ντουντούκης, Καρατζιάς, Ιωαννίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κουτσιώλης, Τριανταφυλλίδης, Ηρακλής, Πόπτσης, Μικρός, Μαυρίδης (56′ Γαλάνης), Καρανδρέας, Τσιλιανίδης, Σαράφογλου, Κρυστάλλης (73′ Σαμπανίδης).

Σχολιάστε