My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Επαναστάτης για αξιοπρέπεια

Ο Σ. Κωφίδης για τον αγώνα με τη ΝΑΡΚΙ στο Κιλκίς.

Η ανεργία, η φτώχεια, η μετανάστευση πλήττουν τη χώρα μας κι η νεολαία προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει μ` αξιοπρέπεια. Σ` αυτόν τον αγώνα είμαστε συμμέτοχοι.

kofidisΛόγια από καρδιάς του βετεράνου διεθνούς ποδοσφαιριστή, Σάββα Κωφίδη, μέλους της ομάδας Hasta la Victoria Siembre, η οποία θ` αγωνιστεί στο Κιλκίς την ερχόμενη Δευτέρα 17 Νοέμβρη με «αντίπαλο» τη νεοσύστατη συλλογικότητα νέων «Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς» (Ν.Α.Ρ.ΚΙ).

Σε συνέντευξή του, που μεταδόθηκε χθες Τετάρτη απ` το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο βιρτουόζος των γηπέδων κι ασυμβίβαστος μαχητής των κοινωνικών αγώνων, τόνισε μεταξύ άλλων:

  • Η χώρα μας είναι σκλαβωμένη κι ο λαός ζητά μια διέξοδο. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι όλοι μαζί επειδή η μεμονωμένη αντίδραση πνίγεται εύκολα από μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση όπως η σημερινή.
  • Προσωπικά, απορρίπτω τον δογματισμό, τα καλούπια, τα κλισέ, τις εντολές. Επαναστατώ σ` ότι μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζω μ` αξιοπρέπεια
  • Η ομάδα μας είναι καθαρά εθελοντική, ανεξάρτητη από κόμματα και παρατάξεις. Σ` αυτήν μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι θέλουν ν` αντισταθούν. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο με αφορμή κι αιτία: Την αντίσταση για την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Αξιοπρέπεια.
  • Η πρωτοβουλία της ΝΑΡΚΙ είναι αξιοζήλευτη. Φανταστείτε σε κάθε πόλη και χωριό να υπήρχε κάτι αντίστοιχο!
Σχολιάστε